Are zile în care poate pune pe ea toate culorile, zile în care se îmbracă bărbătește, zile în care totul e lălâi și atârnă pe ea.

Sigur, corpul îi permite să îmbrace orice și, într-un mod ciudat, orice ar pune pe ea nu arată atât de rău ca pe altcineva. Probabil atitudinea e cea care o ajută. Iar fanii o iubesc pentru ceea ce este.

Cu toate acestea, mulți s-au întrebat cum arată în costumul de baie. În plin sezon estival, Delia nu a procedat ca majoritatea vedetelor de la noi. Pe conturile ei de socializare nu ai să vezi fotografii în care să-și arate corpul. N-ai să vezi poze cu ea la malul mării sau la buza piscinei în costum de baie, nu ai să vezi selfie-uri cu ea îmbrăcată sumar, la oglindă, așa cum alte vedete ne-au obișnuit deja.

Recent, însă, vedeta și-a făcut un cont de Instagram pe care l-a dedicat călătoriilor pe care le face. Iar acolo, printre perisaje și instantanee ce surprind aventura, depărtarea, atmosfera, s-a strecurat și o poză în care Delia apare într-un costum de baie sport din două piese.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delianomad) on


Nu e poza clasică, cu ”nimfa” prăbușită pe nisip sau în spuma valurilor, cu coapsele rotunjite la vedere, ci o fotografie jucăușă, în care e prins zâmbetul vedetei, puțin dintr-un bust cuminte și abdomenul de care e clar că vedeta are grijă.

Nu e o poză sexy, ci una care îi surprinde veselia de a fi pe plajă, în natură.

”Cadoul” vedetei a fost apreciat de fani, care se întrec în a-i trimite pupici și a-i lăuda zâmbetul.

Vezi și Delia, certată de fani din cauza unui viciu de care se încăpățânează să nu se lase: ”Nu prea trăiești sănătos!”

Citește și: