Îmbrăcată într-o fustă în carouri mai lungă de genunchi, o cămașă bleu și pantofi gen ”piele de șarpe”, Delia a oferit fanilor o imagine cu care nu erau deloc obișnuiți. Iar comentariile au început să curgă din toate direcțiile și de toate felurile.

 

View this post on Instagram

 

Doamna tanti Delia ☺️

A post shared by Delia (@delia) on

Unii fani au fost foarte tranșanți, critcând-o fățiș pe Delia pentru alegerea ținutei: ”Arăți… ca dracu”, i-a scris cineva. ”Oribil!”, a exclamat altcineva. ”Îți lipsește și o geantă de rafie”, a pus un alt comentator punctul pe ”i”.

Și comentariile au curs în același registru: ”Urâtă”, ”Tu ești tu? Te-ai lovit la cap? Ce-i cu tine? Chiar apari ca o tanti” sau ”Nimeni nu are curaj sa îi spună? Îți sta groaznic!”.

Artista s-a ales cu apelative dintre cele mai neașteptate, cum ar fi ”mamaie Delia” sau ”Coana Delia”.

De altfel, chiar Delia Matache scrisese ea însăși, lângă- poză, sugestiv, ”Doamna tanti Delia”, anticipând, probabil, valul de critici și replici acide care avea să urmeze.

Totuși, fanii artistei au umor, aspect pe care l-au arătat din plin și la comentarii. ”Doamnaaa, dă și mie 3 ouă pe datorie”, i-a scris cineva. ”Cămașa de la tataia si fusta de la mamaia”, a notat altcineva, mai în glumă, mai în serios.

”Arăți ca și o dirigintă comunistă”, ”Doamna profesoară, ce ne predați astăzi?” – i-au transmis alți fani.

Câți oameni, atâtea păreri. ”Babușka”, a exclamat un fan. În timp ce un altul a întrebat-o: ”Serios???? Când naiba te-ai spovedit?? Ufff…”.

”Nu ești tu când ți-e foame…” e de departe una dintre cele mai bune replici. Concluzia a fost însă una și bună: ”O vrem pe Delia înapoi”.

Însă fanii loiali tot fani loiali rămân, după cum au demonstrat comentariile lor. ”Și cu un sac dacă te îmbraci tot frumoasă ești”, i-a scris cineva, în timp ce altcineva a punctat amuzat: ”Chiar că tanti… dar o tanti bine, cum zice taică-meu!”.

”Mrrrrr, ce duduieee!!”, i-a scris un alt fan, admirativ. Dovada supremă de iubire a venit odată cu replica: ”dragă…. la vârsta mea, îmi pot permite, cu scuzele de rigoare, să-ți spun: poți să-ți pui un kkt în vârful capului, tot frumoasă ești!!!! Da nu așa, frumoasă rău! Așa că…. astea-s experimente. Și mai ești și deșteaptă. Ceea ce este rarissim!!!!”.

Vezi și Delia Matache este gravidă? Cum a apărut frumoasa artistă pe scenă la Timișoara

Citește și: