Primul artist care li se alătură celor de la Carla’s Dreams la concertul de lansare al albumului „NGOC”, al doilea din carieră, este Delia. Alături de cântăreață artiștii din Republica Moldova au interpretat hitul “Cum ne noi” și i-au compus piesa “Da, mamă”.

„Foarte important. Poate cel mai important concert. Un concert pe care îl construim de ceva vreme și care va fi unul determinant pentru anumite decizii de viitor. Un concert în care alături de noi vor fi cei cu care am avut plăcerea și onoarea să lucrăm până acum. Cel mai mare concert Carla’s Dreams din România de până acum full live”, au declarat membrii trupei Carla’s Dreams.

Vor fi ascultate piesele care au cucerit radiourile și televiziunile din România “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar și piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”.

Carla’s Dreams sunt artiștii nonconformiști care impresionează prin mesajele puternice, muzică și colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia.
În anul 2015 cel mai vizionat video de pe YouTube în România a fost “Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizari), o colaborare a artiștilor cu Delia. Tot ei au compus piesa “Da, mamă”, interpretată de Delia și care are 31 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio și TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizari. Iar la începutul acestui an au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, care are un videoclip controversat și care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari.

Credit foto: Dimitri Caceaune