Delia, atacată din toate părțile și comparată cu un uscător de rufe. Fanii se oferă să strângă bani pentru ea, să o ajute

Delia atacata de fani

Delia, o nonconformistă prin definiție, a făcut-o lată din nou. Vedeta, căreia îi place să șocheze și care se pricepe de minune la asta, a pozat într-un outfit care a lăsat fanii fără replică. Pe unii, pentru că alții au avut cuvintele la ei și nu s-au ferit să o taxeze aspru.

Pozând îmbrăcată într-o costumație ce pare alcătuită din patru tricouri, așa cum doar ea ar proceda, Delia și-a atras o grămadă de critici.

 

View this post on Instagram

 

4!!?

A post shared by Delia (@delia) on

'Noul model de uscator de rufe Bucuresti 2019', spune cineva despre outfitul ei. 'Te duci sa le vinzi in Vitan?', întreabă altcineva retoric, printre zâmbete.

'Cu covorul cand te îmbraci?', o ia altcineva peste picior, în timp ce un alt fan concluzionează: 'Te îmbraci oribil… Bravo, n-ai stil!'.

Alții sunt și mai tranșanți: 'Parca ești sperietoare' sau 'Te îmbraci urat…. Ești așa frumoas,ă ți-ar sta mai fain în ceva elegant…. Te prostești…'.

În final, cineva chiar se oferă să ajute, să o scoată pe cântăreață din impas: 'Imi vine sa plang cand te vad asa imbracata… zic sa facem o campanie de strangere de fonduri, sa-ti luam o tzoala mistoki'.

Delia nu are însă de ce să-și facă probleme. În continuare are fanii ei fideli, care îi înțeleg atât umorul, cât și stilul vestimentar. Cineva o compară cu mai tânăra colegă de breaslă de peste Ocean, Billie Eilish, în timp ce altcineva observă cu umor că o astfel de creație vestimentară, cum e cea îmbrăcată de Delia, e 'Un mod fain de a recicla tricourile sotului'.

'Îți ador stilul', îi transmite altcineva, iar un alt fan întreabă: 'de unde e rochia asta amazing?'.

În loc de concluzie, un comentator îi lasă un mesaj care demonstrează că Delia are unii dintre cei mai deschiși la minte fani: 'Nu se prosteste deloc, este fericita, libera, face ce vrea si nu o intereseaza ce zice lumea!!!!!! Luati exemplu si invatati sa nu-i mai judecati pe ceilalti, traiti-va viata asa cum simtiti!!!!!'.

Vezi și Delia, pusă la zid de fani, după ce a încercat un look… altfel: 'Oribil! Arăți ca dracu! Îți lipsește o geantă de rafie'. Cum a îndrăznit să apară vedeta

Citește și: