Delia a primit vestea tragică în vacanță: ”La revedere, îngerule!”

Delia veste tragica

Vacanța pe care Delia o petrece în Maldive, departe de frigul din România, a fost umbrită, luni, de vestea morții subite a cântăreței irlandeze Dolores O’Riordan, solista trupei Cranberries.

Chiar dacă se află în paradis, Delia este conectată la tot ce se întâmplă, mai ales în lumea artistică. Iar vestea morții artistei, care a concertat și în România, a îndurerat-o.

'La revedere, îngerule!', scrie pe o fotografie postată de de Delia pe Instagram, un rămas bun transmis artistei care a murit la numai 46 de ani.

A post shared by Delia (@delia) on

Dolores O’Riordan a fost găsită moartă în camera sa de hotel, la Londra. Venise în capitala britanică pentru a face niște înregistrări. Ultimul său telefon, un mesaj vocal, dat după miezul nopții, o arăta entuziastă și dornică să intre în studio.

Despre moartea sa, poliția a spus că este 'inexplicabilă', fără a oferi alte amănunte.

Dolores O’Riordan suferise în trecut de depresie, tulburare bipolară, manii, având chiar și episoade de paranoia, cum s-a întâmplat cu ani în urmăp când a atacat mai mulți polițiăti într-un aeroport.

Problemele ei au început din copilărie, când a fost abuzată sexual. O leziune a spatelui, cu ani în urmă, care a dus la deteriorarea unui disc a coloanei vertebrale, a făcut ca artista să se confrunte cu dureri atroce.

În 2013, solista trupei Cranberries, înființată în 1989, a încercat să se sinucidă.

Dolores, a cărei dispariție a fost deplânsă inclusiv de președintele irlandez, era mama a trei copii: Taylor (născut în 1997, Molly (2001) şi Dakota (2005).

Foto: Instagram

Vezi și Delia și-a șocat fanii cu o declarație: „Nu vreau să mor…'

Citește și: