Declaraţia surprinzătoare pe care o face Andi Moisescu despre Olivia Steer

Declaraţia surprinzătoare pe care o face Andi Moisescu despre Olivia Steer

Olivia Steer a devenit una dintre cele mai controversate vedete după ce a uimit pe toată lumea cu declarațiile ei care au iscat discuții aprinse. Însă, această formează un cuplu frumos alături de celebru Andi Moisescu.

Deși lucrau împreună la același post TV, cei doi  s-au cunoscut abia în 2002, când au fost chemați să înregistreze imnul Pro TV pentru 1 decembrie 2002,  cu ocazia aniversării a șapte ani de existență a ProTv-ului. După doar câteva zile s-au reîntâlnit la petrecerea unui prieten comun și astfel, au început o relație. Au trecut 16 ani de atunci și au o căsnicie fericită de 14 ani și doi copii frumoși, Luca și David.

Olivia s-a retras de pe micul ecran

Olivia s-a retras de pe micul ecran și a renunțat la pupitrul știrilor pentru a se dedica familiei. Deși sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, Andi Moisescu a vorbit acum pentru prima dată despre frumoasa lui soție. Într-un interviu pentru click.ro, juratul de la „Românii au talent' a făcut o declarație surprinzătoare despre soția lui. El a mărturisit că nu crede că Olivia va mai reveni vreodată pe micul ecran și îi este foarte recunoscător că este atât de dedicată copiilor.

Întrebat dacă i-ar plăcea ca soție lui să se întoarcă în televiziune, Andi a răspuns scurt. „Nu ştiu dacă o mai pasionează subiectul ăsta, mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata. E cea mai norocoasă ecuaţie posibilă', a declarat vedeta Pro TV pentru Click.

 

Citește și: