A postat o poză cu ea și imediat soțul ei a reacționat. Ce i-a spus Dragoș Bucur Danei Nălbaru în văzul tuturor

declaratie de dragoste

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu discret. Își trăiesc viața de familie în intimitate și rareori transpare ceva din ea în online.

Au împreună o fetiță și un băiețel, iar de ceva vreme a mai intrat o fetiță în viața lor, pe care au înfiat-o, decizie pentru care își mulțumesc în fiecare zi.

Dacă poze cu copiii Dana Nălbaru postează adesea pe rețelele de docializare, mai rar postează imagini de tip selfie. A făcut-o însă recent, postând o imagine alb-negru cu ea.

Ca de cele mai multe ori, apare nemachiată, într-o cămășuță simplă, neagră cu buline albe. Primul comentariu care a venit a fost al soțului ei, care i-a spus simplu: ”Ești frumoasă”, postând și un emoticon în formă de inimioară.

Nici nu au mai contat restul comentariilor după așa o declarație de dragoste frumoasă și fățișă.

Deși mulți fani au felicitat-o pentru naturalețe, spunându-i că este o frumusețe reală, unii i-au reproșat că pare tristă în poze. Parcă pentru a echilibra situația, Dana a postat, la două zile distanță, o fotografie în care apare alături de toți copiii ei, în mașină, cu cel mai frumos zâmbet.

View this post on Instagram

Cloșca cu pui❤️

A post shared by dana nalbaru (@dananalbaru) on

A comentat simplu lângă poză: ”Cloșca cu pui”, postând și o inimioară.

Vezi și Dana Nălbaru scoate de la naftalină o fotografie rară: ”Wow, ce asemănare! Sunt aproape identici!” FOTO

Citește și:

După ce a încercat să se infecteze voit cu COVID-19, Viorel Cataramă revine cu noi declarații: „Să demontăm o mare prostie….”

Andreea Bănică a spus câte kilograme are! La ce dietă apelează când ia în greutate