Decizia lui Meghan care va scandaliza familia regală britanică. La așa ceva chiar nu se aștepta nimeni!

Harry si Meghan vor angaja o bona barbat

De când a venit în familia regală britanică, americanca Meghan Markle a schimbat multe – de la cod vestimentar până la comportamentul afișat în public. Ea însăși e altfel, cu originile sale africane. Însă americanca nu se va opri aici, așa cum era de așteptat, iar următoarea sa decizie ar putea fi considerată nu doar controversată, ci chiar scandaloasă.

Asta pentru că Meghan Markle și-a convins soțul, pe prințul Harry, să angajeze, pentru copilul care urmează să se nască în aprilie, o bonă de sex masculin. Cu alte cuvinte, americanca își dorește să fie ajutată în creșterea copilului de un bărbat.

'A angaja o bonă-bărbat este mai comun în SUA decât în Marea Britanie. Vrea să expună familia regală britanică unei gândiri mai deschise, mai moderne, de tip american', a declarat o sursă.

'Harry și Meghan au discutat despre bone și amândoi sunt deschiși la ideea de a avea o bonă-bărbat', a mai spus sursa, menționând că o astfel de persoană va fi angajată din luna septembrie a acestui an.

Cum va reacționa familia regală britanică și mai ales regina în vârstă de 92 de ani rămâne de văzut. Până acum, familia lui Harry a fost răbdătoare cu Meghan, mai ales în contextul scandalului iscat de tatăl și sora ei. Rămâne de văzut cât de departe e limita și dacă americanca în vârstă de 37 de ani a atins-o.

Vezi și Predicții despre viitorul lui Meghan Markle cu prințul Harry. Iată câți copii vor avea și cum va fi primul născut

Citește și: