O actriță celebră nu va mai cumpăra nimic de îmbrăcat de azi înainte

Jane Fonda nu va mai cumpara nimic de imbracat

Actrița Jane Fonda, arestată de mai multe ori în ultima perioadă, pentru că a luat parte la proteste pe teme climatice, a luat o decizie măreață. Nu va mai cumpăra niciun articol de îmbrăcăminte azi înainte.

Vedeta a declarat că haina roșie în care a fost arestată, pe care a purtat-o la proteste, este ultima sa achiziție în materie de haine, ea mărturisind că a luat-o, oricum, de la 'reduceri'.

Actrița crede că renunțând să mai cumpere îmbrăcăminte ]și poate aduce și ea aportul la reducerea cantității de deșeuri de pe planetă.

'Vedeți acest palton roșu? Aveam nevoie de ceva roșu și l-am găsit pe acesta la reduceri. E ultimul articol de îmbrăcăminte pe care l-am cumpărat, nu voi mai cumpăra niciodată ceva de îmbrăcat', a spus vedeta din 'Grace și Frankie'.

Actrița se arată motivată și mișcată de discursul tinerei Greta Thunberg, activistă de mediu, care a pus-o pe gânduri legat de consumerism. 'Chiar nu mai avem nevoie să facem cumpărături. (…) Nu avem nevoie de și mai multe lucruri', a spus Jane Fonda, care a mărturisit că spune asta oricui vrea să o asculte.

Să nu uităpm, însă, că, cu ani în urmă, Jane Fonda a impulsionat vânzările la echipamentul pentru gimnastică, grație casetelor de fitness pe care le-a făcut.

Citește și: