Decizie de ultimă oră! Meghan Markle și-a făcut bagajul și a plecat în SUA, fără micuțul Archie și prințul Harry

Decizie de ultimă oră! Meghan Markle și-a făcut bagajul și a plecat în SUA, fără micuțul Archie și prințul Harry

Meghan Markle a devenit mamă pentru prima dată pe 6 mai, iar de atunci a fost nelipsită de lângă fiul ei, nici măcar pe mama ei nu o lăsa să aibă grijă de micuț, fiind foarte grijulie cu fiul ei și al lui Harry. Însă, ea a uimit pe toată lumea cu decizia ei de ultim moment. Și-a făcut bagajele și a plecat în SUA, fără copil și fără prințul Harry.

 

Ducesa de Sussex se pare că a luat o mică pauză de la rolul de mămică și a decis, în ultimul moment, să plece în SUA.   Potrivit The Times, Meghan a hotărât, aseară, să plece la New York, unde va sta tot weekendul, pentru a fi alături de buna ei prietenă, Serena Williams, la finala US Open, unde joacă sâmbătă seara împotriva Biancăi Andreescu.

Ea s-a urcat vienri dimineață, la bordul unui avion de linie, iar paparazzii au surprins-o plecând fără fiul ei și fără prințul Harry, pe care i-a lăsat în casa lor din Windsor.  Meghan a decis să plece singură, fiind însoțită doar de agenții ei de securitate.

Regina este foarte supărată pe Meghan Markle

Meghan Markle a stat joi seară până la 1.00 noaptea să o vadă meciul în care Serena Williams a învins-o pe Elina Svitolina, ceea ce i-a adus calificarea în finala de la US Open. Acesta a fost și momentul în care ducesa a decis să plece în SUA pentru a-și susține buna prietenă.

De când se află în concediu de maternitate, ducesa de Sussex a apărut de foarte puține ori în public și este pentru prima dată când se desparte de fiul ei timp de trei zile. Decizia ei de ultimă oră cu siguranță o va deranja și mai tare pe regină, care oricum s-a supărat din cauza faptului că Meghan și Harry i-au refuzat invitația de a merge la castelul Balmoral din Scoția, pentru a petrece timp împreună.

Ducesa a refuzat pe motiv că Archie e mult prea mic, în condițiile în care nu a părut să o deranjeze până acum să călătorească cu el. Ea și Harry au fost plecați cu Archie în vacanță în Ibiza și în Franța și au fost aspru criticați pentru că au zburat cu un avion privat. Așadar, plecarea lui Meghan nu i-a picat bine reginei și comportamentul soției prințului Harry nu face altceva decât să o jignească pe regină, potrivit unor critici, pentru că denotă o mare lipsă de respect.

Citește și: