Decizia grea pe care Prințul Charles va trebui s-o ia pentru soția lui. Camilla va fi foarte dezamăgită

Decizia grea pe care Prințul Charles va trebui s-o ia pentru soția lui. Camilla va fi foarte dezamăgită

Prințul de Wales va avea de înfruntat un „coșmar pentru ca soția lui, Camilla, să se bucure de respect, este de părere un expert în monarhia britanică.

A fost nevoie de mulți ani și de eforturi susținute pentru ca Ducesa de Cornwall să își înfrângă teama de a apărea în public. Însă nici acum, la 16 ani de la căsătoria cu Prințul Charles, ea nu poate fi sigură că va câștiga respectul pe care unele voci consideră că l-ar merita.

Relația dintre Charles și Camilla a stârnit controverse înainte de a deveni oficială. Cei care au iubit-o pe Prințesa Diana o vor învinovăți mereu pe Ducesa de Cornwall pentru distrugerea mariajului acesteia cu Prințul Charles. Însă după căsătoria cu Charles, Camilla s-a străduit permanent să demonstreze că își merită locul în familia regală britanică.

Camilla și-a înfrânt frica de zbor pentru Charles


Pe lângă recâștigarea încrederii opiniei publice, Camilla a trebuit să înfrunte și cea mai mare temere a sa pentru a fi alături de Charles la evenimentele publice. Ea suferea de aerofobie, frica de a zbura cu avionul, care a stăpânit-o timp de mai mulți ani. „În ciuda fricii de a zbura, ea s-a descurcat impecabil în mai multe călătorii în străinătate.

Vezi de ce  Camilla nu va purta niciodată titlul de regină. Citește continuarea pe eva.ro.