De Paște, Iuliana Tudor și soțul ei împlinesc 20 de ani de când sunt împreună!

De Paște, Iuliana Tudor și soțul ei împlinesc 20 de ani de când sunt împreună!

Prezentatoarea emisiunii O dată-n viață' de la TVR1, Iuliana Tudor, este legata sufletește de sărbătoarea Paștelui. Vedeta și-a cunoscut soțul în Noaptea Învierii la biserică.

 

Iuliana Tudor și soțul ei se aflau la slujba de Înviere când s-au cumoscut, în urmă cu douăzeci de ani. Așa se face că în fiecare an Paștele e un eveniment cu dublă semnificație pentru cuplu.

Sărbătoarea Paștelui este un moment special pentru familia mea. Noaptea Învierii aduce cu ea primenire. Mie mi-a adus și soțul! La slujba de Înviere, în urmă cu două decenii, în Biserica din Țintea, Băicoi. De aceea, în fiecare an suntem recunoscători pentru toate darurile primite și, înainte de toate, pentru Tudor! Aniversăm 20 de ani și nu ne vine să credem cât de repede au trecut…”, mărturisește gazda emisiunii O dată-n viață'.

Credit foto: arhiva personală

Iuliana Tudor și soțul, în postura de nași

Ediție specială O dată-n viață', cu Monica Anghel

De Paşti, Monica Anghel este invitata Iulianei Tudor la ediţia specială 'O dată-n viaţă'. Prin tradiţie, echipa pregăteşte întotdeauna de sărbători un program inedit, cu idei dintre cele mai spectaculoase. De această dată, simpatica interpretă şi actriţă Monica Anghel va face spectacol întruchipând… trei candidate la primărie. Cu muzică, dans şi veselie, ediţia emisiunii poate fi urmărită luni, pe 2 mai, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Cei care vor asigura acompaniamentul în această ediţie de sărbătoare sunt membrii Orchestrei Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. De asemenea, în platoul emisiunii se va afla şi Andrei Tudor Band, pentru a completa evoluţiile artiştilor cu orchestraţia.

Ca susţinători, în „campania electorală' a celor trei posibile viitoare primăriţe, vin Laura Lavric, Mioara Velicu, Sava Negrean Brudaşcu, Nicolae Furdui Iancu, Constantin Enceanu şi Ion Ghiţulescu.

Monica Anghel, ştim cu toţii, este una dintre marile valori ale muzicii româneşti, prin voce, dar şi prin performanţele înregistrate la nivel naţional şi internaţional. Este onorant pentru noi, ca echipă, de fiecare dată când ne întâlnim în platoul 'O dată-n viaţă', iar experienţa artistică pe care v-o propunem alături de ea este unică. Rămâne sa vedeţi ce v-am pregătit alături de Monica Anghel. Va fi aşa cum n-aţi văzut-o niciodată!', a spus Iuliana Tudor.

 

Credit foto: arhiva personală