De la Gică Petrescu la Janis Joplin, în show-ul “Te cunosc de undeva!”

De la Gică Petrescu la Janis Joplin, în show-ul “Te cunosc de undeva!”

Cea de-a doua gală va începe cu un moment ce se anunță memorabil. Marina Voica vine la Te cunosc de undeva!' să cânte împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay.

 

O seară plină de muzică live și neprevăzut sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!' din cel de-al zecelea sezon.

În cea de-a doua gală a transforming show-ului, Nico o va imita pe Delia și va cânta îmbrăcată cu rochia artistei piesa Cine m-a făcut om mare', iar interpretarea ei le va emoționa până la lacrimi pe juratele Ozana Barabancea și Andreea Bălan, dar și pe colega ei de la canapeaua concurenților, Amna.

Credit foto: Antena 1

Dorian Popa îi dedică momentul artistic bunicului său

Dima Trofim se transformă sâmbătă în rapper-ul Flo Rida și va face o demonstrație de breakdance care îi va uimi pe toți, în timp ce Dorian Popa va cânta precum Gică Petrescu Hai să bem un păhărel', acompaniat de taraful Silvian Voicu, și va dedica momentul său artistic bunicului său.

Misha devine Vanessa Paradis

După debutul spectaculos în travesti de săptămâna trecută, Lucian Ionescu are misiunea să-l aducă la Te cunosc de undeva!' pe Boy George, pe când Misha va trebui să se transforme în fascinanta și fandosita Vanessa Paradis.

Credit foto: Antena 1

Șerban Copoț cântă ca Janis Joplin

Credit foto: Antena 1

Amna se îl va imita pe irepetabilul James Brown, Șerban Copoț va trebui să cânte ca Janis Joplin, Adina Răducan va deveni pentru o seară una dintre cele mai vândute artiste tinere ale momentului, Rita Ora, pe când Maria Buză și Pepe vor crea pe scena show-ului atmosfera unui bal al bobocilor, transformați în Megan Trainor și Charlie Puth.

Credit foto: Antena 1

Credit foto: Antena 1 (Gabriela Arsenie)