Ajunsă în Mexic, în casa bunicii sale, Thalia, în vârstă de 46 de ani, a postat o fotografie de la aniversare, scriind pe o rețea socială: ”Azi a fost o zi de neuitat! Dumnezeu ne-a binecuvântat să sărbătorim cea de-a 100-a aniversare a bunicii! Eva Mange Márquez, te iubesc!”.

Thalia, care trăiește în California, ea fiind căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola (care a fost însurat în trecut și cu Mariah Carey), cu care are doi copii, Sabrina, de 10 ani, și Mateo, de 6, nu a venit cu mâna goală la bunica sa. I-a adus un tort roz pe șapte nivele, din partea întregii sale familii.

? @thalia le trajo el pastel de parte de sus hijos a su abuelita ???

A post shared by ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca) on

Însă venirea Thaliei în Mexic a mai fost specială și din alt punct de vedere. Thalia s-a împăcat cu sora sa, actrița Laura Zapata, de 61 de ani, cea care o și îngrijește de ani buni pe bunică. În 2012, după ce mama lor a murit, iar Zapata a luat-o sub aripa sa pe bunică, un întreg scandal legat de bani și moșteniri a izbucnit în familie. Zapata a fost cea care a dat-o în judecată pe Thalia.

Acum, cele două par să fi revenit la sentimente mai bune. Judecând după fotografiile postate pe rețelele de socializare, cele două s-au simțit foarte bine, din moment ce au și cântat cu o trupă de mariachi.

Foto: Instagram

Vezi și Thalia, însărcinată cu al treilea copil? Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: