De ce o cheamă pe fiica Andreei Marin Violeta? Vedeta a explicat, în sfârșit. Numele are o însemnătate ascunsă

de ce o cheama pe fata Andreei Marin Violeta

Toată lumea știe că pe fetița Andreei Marin, rezultată din căsătoria cu Ștefan Bănică, o cheamă Violeta. Dar puțini știu ce se ascunde în spatele acestui nume, ce însemnătate enormă are el.

Chiar Andreea Marin a spus fanilor săi de ce și-a botezat fetița așa și nu altfel. Nu a fost deloc o alegere înâmplăoare.

Într-o postare a vedetei pe Instagram, lângă o fotografie în care apar, în tinerețe, părinții Andreei Marin, aceasta explică. 'Pentru mine, Martie are chipul părinților mei. Ziua mamei, apropiata de ziua de naștere a tatălui meu, motiv de fericire deplina în copilăria mea.

Violetele au ramas florile noastre, purtam numele lor din mama-n fiica in familia noastră: Violeta – mama, Andreea Violeta – eu, Ana Violeta – fiica mea. Martie e emoție, dor, nostalgie, sentiment pur pentru inima mea… '.

O fotografie frumoasă, în care părinții vedetei se privesc cu emoție, o fotografie care spune povestea unei familii. O familie care a înaintat generatie cu generatie, mărindu-se doar cu Violete frumoase.

Vezi și Nimeni nu a știu prin ce a trecut Andreea Marin: 'Mi-au scos 800 de grame de tumoră'

Citește și: