Regina, până la urmă, e o femeie ca oricare alta, chiar dacă are la dispoziție sau ar putea avea absolut orice. Face pasiuni pentru câte un produs, pe care îl folosește cu loialitate. Un astfel de produs e din gama Essie, fiind vorba despre un lac de unghii deschis la culoare, ceva între alb și nude. Prețul, 7,99 lire sterline, e departe de a fi o avere.

Iar când regina îți sugerează un produs, nu poți să o refuzi. Prin urmare, la ultimele trei nunți regale, miresele (Kate Middleton, Meghan Markle și prințesa Eugenie) au avut pe unghii o astfel de ojă. Au folosit chiar nuanța pentru care monarhul de 92 de ani a făcut o pasiune, respectiv ”ballet slippers”.

 

View this post on Instagram

 

getting wedding-ready in a perfect #balletslippers mani! ? photo: @essie_envy #royalwedding

A post shared by essie (@essie) on


Sigur, regina a vrut să le dea un sfat, dar realitatea e că nu suportă altă nuanță de ojă și nu ar permite niciodată ca femeile din familia regală britanică să iasă în public cu ojă roșie, de exemplu, pe care o consideră vulgară. De fapt, pentru regină orice culoare, în afară de preferata ei, descoperită în 1989, e vulgară.

Prin urmare, e de așteptat ca, odată ce s-a aflat ce au avut cele trei mirese pe unghii, toate britanicele să facă o pasiune pentru această nuanță ”regală”.

Vezi și Nu e ușor să fii ducesă. Meghan Markle află pe pielea ei că mai sunt interdicții despre care nu știa. Uite ce nu are voie să mănânce

Citește și: