Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani, iar presa a scris inclusiv că nu au avut niciodată relații sexuale. Lisa Marie, în vârstă de 51 de ani, neagă însă acest lucru, spunând că ea și soțul ei se iubeau mult.

Totuși, hotărârea de a nu avea copii i-a aparținut ei și a fost luată din cauza presiunii mediatice exercitate asupra lui Michael în acea perioadă.

În timpul mariajului lor, fostul rege al muzicii pop se confrunta cu acuzaţii privind molestarea sexuală a unui copil în vârstă de 13 ani, Jordan Chandler.

Numai că decizia ei de a nu avea copii l-a îndepărtat pe Michael de ea, iar acesta a găsit în final o altă variantă de a deveni tată.

S-a căsătorit cu asistenta medicală Debbie Rowe, pentru a-şi întemeia o familie. Cei doi au divorţat în 1999, după trei ani de căsnicie, iar Jackson a primit custodia unică a fiului şi fiicei lor, Prince Michael Jr. şi Paris.

Recent, Rowe a afirmat într-un interviu că starul nu este tatăl biologic al celor doi copii ai lor şi că nu a întreţinut niciodată relaţii sexuale cu acesta.

Vezi și Lisa Marie Presley, dezvăluiri incendiare despre Michael Jackson și Elvis Presley!

Citește și: