De ce este atât de bun lăptișorul de matcă?

De ce este atât de bun lăptișorul de matcă?

Este unul dintre produsele cele mai lăudate din industria cosmetică bio. Este doar marketing sau, într­adevăr, lăptișorul de matcă este un produs surprinzător?

Lăptișorul de matcă nu este o descoperire recentă, dimpotrivă, efectele acestui produs pe piele par să se fi făcut remarcate încă de pe vremea Cleopatrei. Este produs de albine pentru a hrăni regina-mamă a stupului și conține un cocktail de substanțe active care ajută la regenerarea pielii: printre vitamine se numără A, C și E, precum și complexul de vitamine B, care protejează pielea, minerale (calciu, fier, fosfor, potasiu și sulf), proteine și aminoacizi esențiali, indispensabili organismului.

Important este să folosești produsul în mod constant și să cauți, mereu, varianta pură, nemodificată.
Lăptișorul de matcă se potrivește tuturor tipurilor de ten și ajută la ameliorarea ridurilor, la redarea elasticității pielii, la curățarea tenului de acnee. În plus, hidratează pielea, oferindu­i strălucire.
Dacă vrei să pregătești o mască în care să incluzi și lăptișorul de matcă, combină o cantitate mică de lăptișor cu un gălbenuș de ou și o lingură de măsline. Aplică pe piele și îndepărteaz­o după 30 de minute.

Sursa foto:123rf.com