Explicația e simplă: actrița s-a despărțit de iubitul ei, Alex da Kid, cu care a avut o relație de câteva luni, și e modul ei de a anunța că e din nou singură și disponibilă, după cum a declarat o sursă.

Iar spusele acesteia sunt pe deplin certificate de ținuta purtată de Halle la balul de după Oscaruri, când a îmbrăcat o rochie care nu lăsa nimic imaginației: decoltată, scurtă și cu o despicătură care nu putea fi mai îndrăzneață de atât.

Iar în ianuarie, la o altă gală, deși a îmbrăcat o rochie lungă, a lăsat deloc subtil fesele, picioarele și aproape tot pântecul la vedere. Apariția sa a fost cu adevărat extrem de îndrăzneață.

Halle Berry petrecere dupa OscaruriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Întinderile, secretul lui Halle

Din fericire pentru Halle, chiar are ce arăta! Deși e la vârsta la care ar putea fi și bunică, Halle, care la începutul carierei era model, are mare grijă de trupul ei, iar asta se vede. Actrița face yoga în mod regulat, concentrându-se mai ales asupra întinderilor, stretchingului și respirației. ”Fitness-ul nu înseamnă doar a alerga, a ridica sau a lovi. Pentru mine, a fi atletic și în formă presupune și a face întinderi și a respira corect.

Faptul că includ stretchingul în program mă ajută să am mușchii lungi, flexibili, îmi îmbunătățește mobilitatea și, cel mai impotrant, mă ajută să nu mă rănesc”, a declarat ea recent, întrebată fiind ce face pentru a arăta așa.

De trei ori divorțată. Știe ce vrea de la un bărbat

În ciuda felului în care arată – astfel încât ar putea trece oricând ca fiind o fetișcană de 21 de ani – Halle are trei divorțuri la activ. Potrivit unei surse, de cel mai recent iubit s-a despărțit chiar în timpul unei vacanțe romantice în Bora Bora. Pur și simplu a luat avionul și s-a întors acasă.

”Halle și-a dat seama că Alex da Kid era prea tânăr și nu știa deloc să comunice. A realizat că are nevoie de cineva care poate gândi pentru el și care să fie matur, inteligent și aventuros. Ultimul lucru de care Halle are nevoie e să fie într-o relație de durată cu un bărbat care nu știe să se exprime, să se exteriorizeze”, a mai declarat sursa pentru revista In Touch.

Iar judecând după pozele pe care actrița le postează constant pe Instagram, nu va avea prea mult de așteptat. Instantaneele sunt mult mai îndrăznețe decât cele care pot fi văzute pe conturile altor vedete și dezvăluie o femeie plină de atitudine, complet lipsită de inhibiții. O femeie matură, care își cunoaște bine atuurile și le folosește din plin.

Foto: NorthFoto/Instagram

Vezi și E o actriță de succes, dar viața ei nu a fost mereu roz. Halle Berry a dezvăluit că până să ajungă la Hollywood a dormit într-un adăpost pentru oameni ai străzii

Citește și: