Extrem de emoționată, dar totuși sigură pe ea, soția prințului Harry a vizitat, printre altele, o școală de fete din Sydney, unde a ținut și un discurs. Adresându-li-se elevelor de acolo, Meghan, în vârstă de 37 de ani, a spus: ”Voi, fetelor, îmi amintiți foarte mult de mine la aceeași vârstă”.

A învățat într-o școală de fete

”Și eu am mers la o școală de fete”, s-a destăinuit Meghan, care a recunoscut în discurs că vizita i-a dat foarte multe emoții. Elevele nu au știut că urmau să aibă așa musafiri de seamă, așa că emoțiile au fost de ambele părți.

În același discurs, Meghan a mai făcut o dezvăluire, declarând că primul ei job a fost ”să scoată gunoiul afară”. Nu a intrat în amănunte, dar a vrut să dea de înțeles că, la fel ca toată lumea, a pornit de jos. Dar un astfel de job, a spus ea, a ajutat-o să se transforme în persoana care este ea azi.

Cu un astfel de discurs, nici nu e de mirare de ce Meghan are atâta lipici la oamenii de orice fel. Nu ar mira pe nimeni nici dacă ar deveni noua ”prințesă a inimilor”, așa cum era supranumita răposata Lady Di, mama prinților William și Harry, cea care ar fi trebuit să-i fie soacră.

Vezi și Moment emoționant în Australia. Prințul Harry a îngenuncheat în fața acestei femei, iar Meghan i-a urmat gestul. Cine este bătrânica

Citește și: