Meghan Markle povestește cum a pornit de jos. Care a fost primul ei job

primul job al lui Meghan Markle

Meghan Markle începe să se simtă din ce în ce mai bine în pielea ei și cu statutul de ducesă. Aflată într-un turneu de 16 zile în Australia, împreună cu soțul ei, americanca, care așteaptă primul său copil, a renunțat la rigiditatea impusă de grandoarea evenimentului și a arătat tuturor latura ei umană, sensibilă, de fapt tocmai ce l-a atras pe Harry la ea.

Extrem de emoționată, dar totuși sigură pe ea, soția prințului Harry a vizitat, printre altele, o școală de fete din Sydney, unde a ținut și un discurs. Adresându-li-se elevelor de acolo, Meghan, în vârstă de 37 de ani, a spus: 'Voi, fetelor, îmi amintiți foarte mult de mine la aceeași vârstă'.

A învățat într-o școală de fete

'Și eu am mers la o școală de fete', s-a destăinuit Meghan, care a recunoscut în discurs că vizita i-a dat foarte multe emoții. Elevele nu au știut că urmau să aibă așa musafiri de seamă, așa că emoțiile au fost de ambele părți.

În același discurs, Meghan a mai făcut o dezvăluire, declarând că primul ei job a fost 'să scoată gunoiul afară'. Nu a intrat în amănunte, dar a vrut să dea de înțeles că, la fel ca toată lumea, a pornit de jos. Dar un astfel de job, a spus ea, a ajutat-o să se transforme în persoana care este ea azi.

Cu un astfel de discurs, nici nu e de mirare de ce Meghan are atâta lipici la oamenii de orice fel. Nu ar mira pe nimeni nici dacă ar deveni noua 'prințesă a inimilor', așa cum era supranumita răposata Lady Di, mama prinților William și Harry, cea care ar fi trebuit să-i fie soacră.

Vezi și Moment emoționant în Australia. Prințul Harry a îngenuncheat în fața acestei femei, iar Meghan i-a urmat gestul. Cine este bătrânica

Citește și: