De asta divorțează? Cum arată și cine este amanta lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

noua iubita a lui Jeff Bezos

Cel mai bogat on din lume, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a luat prin surprindere, miercuri, o lume întreagă, anunțând că divortează de soție, după 25 de ani de căsnicie. Cei doi păreau că formează unul dintre cele mai sudate cupluri celebre, cu o viață personală foarte discretă. După anunțul divorțului, făcut pe Twitter chiar de către multimiliardar, încep să iasă la iveală detalii picante despre viața celor doi.

Și, ca de obicei, apare în peisaj o a treia persoană. Este vorba despre jurnalista Lauren Sanchez, care urmează să divorțeze de soțul ei, Patrick Whitesell, unul dintre cei mai influenți agenți de la Hollywood.

Cei doi au fost văzuți împreună la recenta gala a Globurilor de Aur și nu numai. În ultima vreme, au fost văzuți mai mereu împreună.

'Este un om schimbat', spun cei care l-au întâlnit recent pe Jeff. 'Este complet schimbat. Se simte vizibil bine, e mai jucăuș și relaxat decât de obicei', mai afirmă sursele.

Cine e noua femeie din viața lui Bezos?

Noua iubită a omului de afaceri are 49 de ani și divorțează după 13 ani de mariaj. Din căsătorie au rezultat doi copii, ea mai având un fiu dintr-o relație anterioară.

Cât despre Jeff Bezos, acesta are cu soția lui, de care divorțează, patru copii.

Cei doi au fost văzuți împreună de circa un an, dar în ultimele luni, tot mai des. S-au cunoscut la o petrecere, unde au socializat, s-au revăzut apoi la evenimente similare și relația a evoluat. În scurt timp, Bezos le-a cunoscut inclusiv pe prietenele lui Lauren.

Ce se întâmplă cu averea colosală

În anunțul făcut de multimiliardar miercuri pe Twitter, acesta spunea că, atât el, cât și soția lui, se simt extrem de norocoși că s-au găsit, ei fiind foarte recunoscători pentru fiecare an de mariaj. 'Chiar și dacă știam că ne vom separa peste 25 de ani, tot ne-am fi căsătorit', a mai scris el pe Twitter.

'Am avut o viață minunată împreună, ca și cuplu căsătorit, și vedem un viitor minunat în față, în postura de părinți, prieteni, parteneri de aventură și proiecte', a scris antreprenorul. 'Vom rămâne o familie și prieteni buni', a mai Bezos, în vârstă de 54 de ani.

Bezos a devenit cel mai bogat om din lume, devansându-l pe Bill Gates, în 2018. Averea sa ajunge la 137 de miliarde de dolari. Dacă el și soția lui nu au un contract prenupțial, atunci suma va fi împărțită la doi.

Vezi și Cel mai bogat om din istorie e un om normal: Spală vasele și are cizme norocoase. Care e cel mai sexy lucru pe care îl face pentru soția sa

Citește și: