Daytime Emmy 2019: Acestea sunt cele mai premiate seriale ale momentului! Ambele se filmează de ani buni și nu se vor termina prea curând

Daytime Emmy 2019

Serialele „General Hospital” şi „The Young and the Restless” sunt marii câştigători ai galei premiilor Daytime Emmy 2019, care a avut loc duminică seară, în Pasadena, Los Angeles.

„General Hospital” a fost recompensat cu cinci premii, urmat de „The Young and the Restless”, cu trei, şi de emisiunea culinară „Valerie’s Home Cooking”, cu două.

„The Young and the Restless” a fost desemnat cel mai bun serial, scenariștii și regizorii plecând acasă cu trofee. Serialul „General Hospital” s-a impus la categoriile pentru interpretare – cel mai bun actor principal, actori secundari şi cea mai bună tânără actriţă.

Cel mai bun tânăr actor a fost ales Kyler Pettis, pentru rolul din „Days of Our Lives”.

Cel mai bun talk-show de divertisment a fost desemnat „The Ellen DeGeneres Show”.

Alan Trebek a fost premiat pentru rolul de gazdă al emisiunii-concurs „Jeopardy”, iar Kelly Ripa şi Ryan Seacrest, pentru show-ul de divertisment „LIVE with Kelly and Ryan”.

Premiile Daytime Emmy recompensează producţiile de televiziune difuzate în intervalul orar 02.00 – 18.00.

Vineri, în Pasadena, au fost acordate Daytime Creative Arts Emmy Awards, gală la unde „The Young and the Restless” a primit cinci trofee.

Vezi și Kristoff St. John, actorul din ”Tânăr și neliniștit” care a murit la începutul lunii trecute, a fost înmormântat. Logodnica lui nu a avut voie să-l conducă pe ultimul drum: ”Nu e drept”

Citește și: