David și Victoria Beckham divorțează? Cei doi par tot mai reci și mai distanți

David și Victoria Beckham divorțează? Cei doi par tot mai reci și mai distanți

David și Victoria Beckham se pare că au probleme serioase în mariaj. Ei au fost surprinși, în week-end,  pentru prima dată după foarte mult timp, ieșind doar ei doi în oraș, fără cei patru copii ai lor. Însă, deși la plecare se țineau de mână, cei doi erau faorte triști, au fost foarte distanți și abia dacă au schimbat câteva cuvinte.

 

Soții Beckham au apărut împreună la un eveniment organizat la magazinul „VB' din Londra, al fostei artiste, iar ulterior cei doi au luat cina la restaurantul hotelului Connaught din Mayfair. Însă, comportamentul lor ciudat pare să confirme zvonurile că cei doi nu prea se mai înțeleg.

De fiecare dată când apar alături de prieteni de ai lor, Victoria și David apar zâmbitori și veseli, însă când sunt împreună cei doi par foarte serioși și distanți. Deși la plecarea din hotel se țineau de mână, ei nu au schimbat nici un cuvânt, iar Victoria, adesea, rămânea în spate.

Citește și: Putem răsufla ușurați: Alexandru Arșinel a fost externat. La ieșirea din spital actorul a cântat

David Beckham a fost surprins tot mai des în compania unui fotomodel

 

La începutul lunii octombrie, tabloidele britanice susțineau că fosta membră a trupei „Spice Girls'  e extrem de deranjată de faptul că soțul ei este surprins tot mai des în compania unei alte femei. Este vorba de  fotomodelul și DJ-ul Lady Mary Charteris. În timp ce Victoria este la muncă, David iese în oraș cu frumoasa blondă cu care petrece și până noaptea târziu în cluburi.  Cei doi  au devenit foarte apropiați după ce un prieten de-al lui Beckham, Dave Gardner, le-a făcut cunoștință

 

David și Victoria sunt căsătoriți de 18 ani și au împreună patru copii, trei băieți și o fetiță.

 

Citește și: