David Bisbal a devenit tătic. Prima imagine cu bebelușul

David Bisbal a devenit tătic. Prima imagine cu bebelușul

Celebrul cântăreț spaniol David Bisbal a devenit tătic la 39 de ani. Soția lui, Rosanna Zanetti, o actriță din Venezuela, în vârstă de 30 de ani, i-a adus pe lume, sâmbătă,  un băiețel.

 

Micuțul a primit numele de Matteo, iar celebrul a fost cel care a făcut anunțul pe contul lui de Instagram. Băiețelul s-a născut sâmbătă seara la ora 23.30, la spitalul Ruber Internacional din Madrid.  „Matteo și Rosanna sunt bine! A fost o experiență super frumoasă… Îi spunem bine ai venit lui Matteo Bisbal Zanetti',  a scris David.

Artistul mai are un copil, o fetiță pe nume Ella (9 ani), născută în urma relației cu Elena Tablada.

 

David Bisbal și Rosanna s-au căsătorit anul trecut

 

Bisbal și Rosanna formează un cuplu din aprilie 2016, iar anul trecut au devenit soț și soție.  Cei doi au fost felicitați de mai mulţi colegi, precum  Ricky Martin, Alejandro Sanz, Pastora Soler şi Manuel Carrasco. Rosanna Zanetti este fotomodel şi actriţă originară din Venezuela. Înainte de a deveni mămică, ea a făct o petrecere tradiţională cu ocazia venirii pe lume a bebeluşului. În prezent, ea locuieşte împreună cu David Bisbal în Madrid.

După ce l-a făcut tătic de băiat, David i-a făcut soției sale o adevărată declarație de dragoste. Te iubesc, Rosanna. Naşterea micuţului a umplut de bucurie casa noastră', a scris artistul pe reţelele de socializare.

 

David Bisbal este câştigătorul a două premii Grammy şi a vândut peste 5 milioane de discuri în toată lumea. El a venit şi în România de mai multe ori. Albumul său, „Tu y Yo, lansat în 2015, a debutat direct pe locul întâi în 14 ţări, devenind cel mai vândut disc al anului în Spania şi depăşind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.

 

Citește și: