Numele a două dintre ele au fost făcute publice, fiind vorba despre Chrissie Bixler și Bobette Riales, care i-au fost actorului iubite în trecut. Identitatea celorlalte două nu a fost făcută cunoscută.

Una dintre ele, în vârstă de 43 de ani, care a format cu actorul un cuplu timp de 7 de ani, susține că acesta a obligat-o să adere la Scientologie. Femeia spune că Masterson o obliga adesea să facă sex, iar atunci când ea se opunea, devenea violent.

Femeia s-a plâns Bisericii Scientologice de comportamentul iubitului ei, dar i s-a spus verde în față că era datoria ei să-l satisfacă oricând dorea.

O altă femeie susține că Masterson, acum în vârstă de 43 de ani, i-a pus ceva în băutură, așa că a adormit în apartamentul lui. S-a trezit când acesta făcea sex cu ea. Deși s-a luptat cu el, nu a reușit să-l facă să se oprească.

Peste ani, când a băut cu actorul un pahar, totul s-a întâmplat în mod identic. Aceasta susține că a fost amenințată să tacă cu pistolul.

Mărturiile celorlalte femei sunt asemănătoare.

Toate femeile spun că au fost hărțuite, amenințate, urmărite, familiile lor având de suferit atunci când au vrut să raporteze cazurile. Telefoane și calculatoare atacate de hackeri, animalele lor de companie moarte în mod misterios peste noapte și câte și mai câte li s-au întâmplat. Toate aceste acte ar fi fost coordonate de Biserica Scientologică. Aceasta neagă însă acuzațiile.

De când acuzațiile au fost făcute, actorul a fost concediat din serialul ”The Ranch”, în care juca.

Vezi și Fiica lui Tom Cruise, despre cum a ajutat-o Biserica Scientologică

Citește și: