Daniel Craig a pozat sexy, cu bustul la vedere! Actorul tocmai a împlinit 52 de ani, dar nu ai spune deloc!

Daniel Craig a pozat sexy

Greu de crezut, dar starul din seria filmelor James Bond a împlinit zilele trecute 52 de ani. O sumă de ani și atât, ai spune, mai ales văzând cele mai recente fotografii cu atorul.

Acesta a pozat sexy pentru revista GQ, iar ce a ieșit impresionează mule femei. Chiar dacă Daniel Craig e genul de bărbat care ori îți place, ori nu, chiar și cei mai cârcotași dintre cârcotași trebuie să recunoască faptul că actorul munceșe mult pentru a se întreține, iar asta se vede.

Mușchii lui sunt în cea mai bună formă, nici urmă de burtă. Actorul emană masculinitate prin toți porii, chiar dacă în viața de zi cu zi este un tătic dedicat și grijuliu, el având o fetiță de doi ani împreună cu actuala lui soție, actrița Rachel Weisz.

De 14 ani, de când dă viață agentului 007, Daniel Craig se antrenează intens și are o dietă foarte strictă.

Cel mai recent film al său, 'No time to die', din seria Bond, ar fi trebui să fie lansat, dar evenimentul a fost amânat, din cauza epidemiei de coronavirus, ca o metodă de prevenție. Pentru acest film, actorul s-a antrenat și câte 12 ore pe zi.

Vezi și Cum arată Eros Ramazzotti la bustul gol la 56 de ani? A fost cel mai râvnit bărbat, dar cele mai recente imagini cu el….

Citește și: