Dani Oţil, Revelion exotic în Mexic cu iubita. Ce îndrăgostiți sunt

Dani Oţil, Revelion exotic în Mexic cu iubita. Ce îndrăgostiți sunt

Noaptea dintre ani i-a prins pe Dani Oţil şi iubita lui Gabriela Prisacariu pe o plajă exotică, tocmai în Mexic. Cei doi au ales să-și petreacă vacanța de iarnă în Miami și în Mexic.

Matinalul de la Antena 1 a început anul într-un cadru de vis. Acesta și iubita lui au petrecut Revelionul în Mexic, pe plajă, potrivit imaginilor publicate de cei doi pe rețelele de socializare.

Dani Oțil pare că se înțelege de minune cu iubita lui, fotomodelul  Gabriela Prisăcariu,  alias „Miss Funduleţ, cei doi părând foarte fericiți și îndrăgostiți, iar în ultima vreme au tot apărut zvonuri că anul acesta ei vor merge în fața altarului.

După despărțirea de Mihaela Rădulescu cu care s-a iubit șase ani de zile, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani nu s-a mai afișat în public, la braț cu nicio femeie, preferând să fie discret cu viața lui sentimentală. Însă, acum pare că, în sfârșit, și-a găsit fericirea,  alături de Gabriela.

Dani și superba blondă au o relație de mai bine de un an. Primele zvonuri legate de povestea lor de iubire au apărut în luna ianuarie, anul trecut, când cei doi și-au postat fotografii asemănătoare din vacanța lor în America de Sud, iar acum cei doi nu se mai ascund deloc.

Gabriela Prisăcariu  a devenit cunoscută după ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu de la Kanal D.

Citește și: