Dani Oțil are o nouă iubită? Detaliul care îl dă de gol

Dani Oțil are o nouă iubită? Detaliul care îl dă de gol

Dani Oțil a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șase ani cu Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au despărțit în 2014, iar de atunci prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani' nu s-a mai afișat în public, la braț cu nicio femeie, preferând să fie discret cu viața lui sentimentală.  Însă, se pare că acesta a făcut o nouă cucerire, o blondă superbă.

 

Dani Oțil (38 de ani) ar avea o relație cu o tânără de 26 de ani, destul de cunoscută. Este vorba despre fotomodelul  Gabriela Prisăcariu, care  a devenit cunoscută după ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu' de la Kanal D.

Cei doi nu s-au afișat până acum în public, însă se pare că de sărbători au fost împreună într-o vacanță în America de Sud, alături de câțiva prieteni. Cel puțin așa se înțelege din postările lor de pe Instagram, aceștia publicând amândoi imagini cu ei din aceleași locații. Cei doi și-au pus fotografii din orașul abandonat al incanșilor, Machu Picchu, Peru, dar și de pe o plajă dn Chile.

Citește și: