Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu! Cum arată inelul de logodnă

Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu! Cum arată inelul de logodnă

Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu, iar frumoasa blondă i-a acceptat fără să stea pe gânduri. Cererea a fost una extrem de romantică, având loc pe plajă, în vacanța lor din Mexic.

 

Blonda, cunoscută drept „Miss Funduleț”,  a dezvăluit tuturor cum arată inelul de logodnă, acesta fiind plin de diamante.

După o relație de mai bine de un an cu Gabriela, Dani Oțil a decis să renunțe la burlăcie și să-și întemeieze o familie, alături de frumoasa sa iubită, Gabriela Prisăcariu. La scurt timp după fericitul eveniment, ea a publicat prima imagine cu inelul de logodnă.

Prezentatorul de la Antena 1 își dorește foarte mult să devină și tătic. Dani a petrecut sărbătorile de iarnă în Miami și Mexic, într-o vacanță prelungită.

Dani și superba blondă au o relație de mai bine de un an. Primele zvonuri legate de povestea lor de iubire au apărut în luna ianuarie, anul trecut, când cei doi și-au postat fotografii asemănătoare din vacanța lor în America de Sud, iar acum cei doi nu se mai ascund deloc.

Gabriela Prisăcariu  a devenit cunoscută după ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu de la Kanal D.

 

Citește și: