A jucat în La Bloc, dar e transformată total. N-ai cum să o recunoști! GALERIE FOTO

A jucat în La Bloc, dar e transformată total. N-ai cum să o recunoști! GALERIE FOTO

Ce pot face niște stiliști și niște make-up artiști buni? Multe, foarte multe, și probabil fiecare femeie ar trebui să treacă măcar o dată în viață prin mâna lor, pentru a-și descoperi fețele pe care în mod normal nu le arată, pentru simplul motiv că nici nu știe că le are.

Dana Rogoz, deși o prezență naturală în general, are experiențe cu astfel de specialiști, grație jobului său de actriță. În lumina reflectoarelor încă din copilărie, fosta Abramburică a trecut prin nenumărate transformări, dar parcă niciuna nu o face așa de greu de recunoscut ca aceasta.

Vedeta s-a lăsat pe mâna experților și a fost transformată total, dobândind un look punk, întunecat.

Cu ruj negru, machiaj întunecat, piercing în sprânceană, ochelari de soare rotunzi și supradimensionați, creastă, geacă de piele neagră și mânuși, Dana Rogoz e de nerecunoscut.

Transformată în 'fată rea', Dana, mamă a unui băiețel, și-a lăsat însă abdomenul lucrat la vedere, dând astfel o urmă de feminitate întregului aspect.

Transformarea e pentru un rol, însă rezultatul e uimitor, iar atitudinea vedetei e din același film.

Pentru comparație, pe Instagramul vedetei se pot vedea și poze cu Dana cea de zi cu zi, cea cu frizură cuminte. Mai mult, actrița este văzută și în postura de mamă, ținându-și de mână fiul, care crește de la o zi la alta.

Vezi și Cum s-au schimbat actrițele din serialul La Bloc. Uite cum arătau Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae în 2003

Citește și: