Dana Budeanu sare la gâtul Dianei Munteanu, pentru o greșeală pe care toate româncele o fac. Ce spune despre Elena Băsescu

Dana Budeanu despre vedetele care au venit la premiera Miami Bici

Pentru că în weekend a avut loc premiera filmului 'Miami Bici', Dana Budeanu le-a luat la puricat pe vedetele care au participat la premieră, care a avut loc la mall.

Designerul s-a arătat plăcut impresionat de faptul că vedetele au înțeles, mare parte dintre ele, cum să se îmbrace la un astfel de eveniment. I-a dat ca exemplu, la capitolul 'așa da', pe Alex Velea și Antonia, Nicole Cherry, dar și pe Alexia Eram și iubitul ei.

Despre cei din urmă a spus că îi place foatre mult de ei, mai cu seamă pentru că sunt 'un cuplu care au crescut împreună'. 'Era un serial, Beverly Hills…, ei sunt de acolo', a spus ea.

Despre Nicole Cherry, 'copilul meu preferat', Dana Budeanu a spus: 'Ești mișto, dar nu mi-au plăcut bocancii ăia'. Ce a urmat? O tiradă împotriva purtătorilor de bocanci. 'Am înnebunit cu bocancii ăia, mai lăsați-i! Sunt oribili' a spus Dana Budeanu, menționând că 'bocancii sunt foarte greu de purtat, dacă nu ești filifiormă. E prost rău în bocanci! Gândiți!'.

La adresa lui Alex Velea și a Antoniei, Dana Budeanu nu are nimic de comentat. 'El e foarte mișto, și ea. Nu toată lumea poate să poarte orice, Alex poate, pentru că așa e personalitatea lui… Are talent în a-și asorta totul', a spus designerul, menționând și că trupul îi permite să poarte cu nonșalanță orice.

Cât despre Antonia, 'cea mai frumoasă din showbiz'-ul autohton, 'e singura vedetă care poate purta ghetto girl asumat. A trăit în America, a luat foarte mult din vibe-ul respectiv. A trăit, a înțeles acel vibe. Nu poți să ai așa un vibe dacă vii de dintr-o comună, de la țară', a mai spus vedeta.

Și a venit rândul prezentatoarei TV Diana Munteanu, legat de care Budeanu a conchis: 'E prost îmbrăcată'. Vedeta a purtat un pantalon scurt negru, cu dresuri nu foarte groase și cizme joase.

Diana Munteanu, la premiera filmului

Alegerea nu a fost deloc pe placul Danei Budeanu, care s-a simțit datoare să explice faptul că 'adidașii, cizmele de călărie nu se poartă cu dres subțire – foarte rar cu dres gros'. Bocancii, cu atât mai puțin, a explicat ea. 'Nu există bocanci cu colanți, iar cu dres niciodată!', a spus ea.

Alegerea corectă în cazul Dianei Munteanu ar fi trebuit să fie stiletto.

A lăudat însă prezența Elenei Băsescu, care a venit într-un trening ('original', după cum a ținut să menționeze Dana Budeanu) cu pantofi cu toc, dar și pe cea a lui Puya.

Elena Basescu, la premiera de la mall

Și nu în ultimul rând, Dana Budeanu a punctat, legat de propria persoană: 'Dacă nici pe crac nu stau bine… Stau bine pe tot!', lăudându-și, practic, picioarele și amintind tuturor ce părere bună are despre propria persoană.

Vezi și Cum se vede Dana Budeanu pe ea însăși: 'Sunt așa cum sunt, schiloadă cum oi fi. Arat bine oricum, în orice poziție'

Citește și: