Dana Budeanu dă verdictul legat de cuplul Mihaela Rădulescu Felix Baumgartner: ”Ce să vă zic…”

Dana Budeanu, despre MIhaela Radulescu si Felix Baumgartner

Dana Budeanu este o persoana critică și, din păcate, are și ce critica. Rar se întâmplă ca o vedetă să-i intre în voie, din punct de vedere vestimentar.

Dar iată că mai sunt și minuni. Un cuplu unde Dana Budeanu nu are nimic de comentat este cel format din Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner.

Într-o înregistrare recentă, Dana Budeanu i-a luat la puricat pe cei doi și a avut doar cuvinte de laudă.

'Da, mamă, ce să vă zic, sunt bine rău!', a  fost ea nevoită să recunoască.

Nu s-a referit doar la stilul vestimentar al celor doi, care trebuie să recunoaștem, e mai totdeauna în armonie, aparițiile lor fiind mereu lăudate, ci și la ei doi ca un cuplu.

'Se potrivesc și ca stil. Îmi plac cuplurile care sunt frumoase împreună', a spus Dana Budeanu.

Însă vedeta a punctat că Mihaela și Rădulescu au foarte multe puncte în comun, acesta fiind și secretul relației lor. Faptul că amândorura le plac sporturile extreme – se aruncă în scascadă, zboară cu parașuta, elicopterul, se rostogolesc în noroi ș.a.m.d. – e ceea ce-i ține împreună, e de părere Dana Budeanu.

De altfel, așa s-au și cunoscut. Mihaela avea o emisiune și era pasionată încă de pe atunci de sporturile extreme. L-a intervievat pe Felix, iar restul e istorie.

Dana Budeanu face furori pe internet cu emisiunea ei online, intitulată „Verdict”, cea mai apreciată rubrică a ei fiind  „Ameţitele şi mafioţii”.

Vezi și Felix Baumgartner, declarație de dragoste pentru Mihaela Rădulescu, la cinci ani de la aniversare

Citește și: