Dana Budeanu a luat-o în vizor pe Kate Middleton. Ce-a putut să spună despre ea

Dana Budeanu despre Kate Middleton

Sătulă de lipsa de stil din peisajul monden românesc, Dana Budeanu a luat în vizor adevăratele vedete, care s-au reunit recent la Premiile Bafta. N-a uitat-o nici pe Kate Middleton, ducesă de Cambridge, soție a prințului William.

După ce a lăudat-o pe Renee Zellwegger pentru apariția ei – rochie și silueta sculptată, după ce a scăpat de mai multe kilograme – și pe Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz, sau pe Charlize Theron, dar doar ca femeie (pentru că a avut o rochie 'oribilă', după cum s-a exprimat ea), Dana Budeanu s-a oprit și asupra mult comentatei apariții a lui Kate Middleton.

Ducesa a 'îndrăznit' să apară într-o rochie Alexander McQueen pe care a mai purtat-o în trecut. Faptul că a reciclat o ținută a adus-o în gura tabloidelor. Ce are de spus Dana Budeanu despre așa o grozăvie?

În primul rând, designerul a ținut să puncteze: 'E preferata mea, Prințesa prințeselor! Chiar dacă e a treia, e șefa la noi toți, după regină', a mai spus ea.

Imitându-le pe 'fashionistele' autohtone, care au arătat cu degetul și au strâmbat din sprâncene, spunând 'Bă, a mai purtat-o o dată în 2016!', Dana Budeanu a spus lucrurilor pe nume: 'Le știți pe cele care spun că au mai purtat o dată rochia asta și să nu mă vadă cineva cu ea?

Bă, împărăteaso! Dar cine esti, mă, tu, vreo regină absolută care aruncă hainele pe care le poartă o dată? Uite că poartă prințesa de două ori! Să-i scriem pe fix, să-i spunem că de ce poartă rochia de două ori!'.

'Rochiile se poartă și de 150 de ori! Ca pantofii! Unde? Și pe la Casa Regală! Pentru că o garderobă reușită este aceea nu care are 7 miliarde de rochii, ci cea care are o unitate stilistică care reprezintă și care poate acoperi toate nevoile, fie că e vorba despre un simplu șifonier', a fost verdictul Danei Budeanu.

'Tăceți din gură, uitați-o pe prințesă care a purtat o rochie de două ori!', a conchis ea.

Vezi și Dana Budeanu atacă și subiectul coronavirus. Ce spune despre cei care poartă măști de protecție

Citește și: