În fiecare emisiune, aceasta este surprins făcând gesturi frumoase pentru colega lui din emisiune, cântăreața Tina Karol. Acesta îi face adesea complimente și îi aduce chiar și cadouri si flori, iar Tina pare încântată de atenția artistului. Astfel, văzând apropierea dintre cei doi, fanii celor doi artiști au început să pună întrebări despre relația lor. Mai mult, ei chiar l-au luat la rost pe Dan Bălan, să spună dacă într-adevăr are sentimente pentru Tina sau e doar un scenariu.

 

Dan Bălan și Tina sunt jurați la „Vocea Ucrainei”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Relatia speciala dintre Tina Karol si Dan Balan, in cadrul concursului muzical „Vocea Ucrainei”, a starnit multe intrebari in randurile fanilor. Acestia se intreaba: o fi sentimentele lui Dan pentru Tina adevarate sau e, pur si simplu, un scenariu bine regizat si inca mai bine jucat.

“Dan, într-adevar, de ce nu răspunzi la întrebările despre Tina?  Ca să îi liniștesți pe toți, în sfârșit! Să fie oare chiar doar un scenariu și toată atenția ta în direcția Tinei e doar pentru show? Țin minte când spuneai că nu obisnuiești să te joci cu astfel de sentimente, dar s-a creat deja o avalanșă de comentarii despre acest subiect. Răspunde-ne odata și spune-ne adevărul.Tina a trecut prin multe și nu ne dorim ca cineva sa se joace cu ea…” , a scris unul dintre comentatori. Spre surprinderea tuturor, răspunsul lui Dan Bălan nu s-a lăsat mult așteptat. “Pot să vă spun, cu siguranță, un singur lucru: nu exista niciun scenariu!”, a răspuns artistul, care lasă de înțeles că o place foarte mult pe Tina. De altfel, acesta a mai declarat recent că este fermecat de artistă.  Acesta a mărturisit că știa și înainte de Tina și despre activitatea ei, dar acum a devenit și mai interesat.

„Minunata Tina Karol… Ea m-a fermecat. Are o carismă extraordinară. Așa femei ca Tina se întâlnesc extrem de rar. Sunt foarte bucuros că proiectul ne-a dat ocazia să ne cunoaștem unul pe altul mai bine.„Anterior, ascultasem câteva piese de-ale Tinei, dar în timpul proiectului am început să o fac mai des. Eu cred că Tina este făcută pentru a dărui oamenilor căldură, sinceritate și motivație.”, a spus Dan Bălan.