Cuplu neașteptat la Hollywood. Celebrul actor, în vârstă de 88 de ani, are iubită de doar 23 de ani. Cum arată tânăra

Cuplu neașteptat la Hollywood. Celebrul actor, în vârstă de 88 de ani, are iubită de doar 23 de ani. Cum arată tânăra

Celebrul actor Clint Eastwood a uimit pe toată lumea. Deși are 88 de ani, acesta nu și-a pierdut farmecul și continuă să facă ravagii printre urmașele Evei. Acesta are o iubită cu 65 de ani mai tânără.

Starul de la Hollywood a fost surprins în ipostaze intime cu Noor Alfallah, o tânără de doar 23 de ani, producător de film, care a devenit cunoscută după ce a avut o scurtă relație și cu Mick Jagger (75 de ani), solistul formației Rolling Stones.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Alfallah (@nooralfallah) on

Citește și: Ce salariu are Andreea Esca? Răspunsul dat în direct de prezentatoarea Știrilor PRO TV

Noor Alfallah a avut o scurtă relație și cu Mick Jagger

Noor se pare că are într-adevăr o slăbiciune pentru bărbații mult mai în vârstă. Ea și Clint au fost surprinși recent împreună într-un restaurant din Los Angeles și cei doi păreau foarte apropiați. Mai mult, ei au plecat împreună de acolo.

Cu toate acestea, cei doi neagă că ar forma un cuplu. Noor a declarat pentru Daily Mail că nu există nicio relație, ci sunt doar prieteni. Ea s-a despărțit la sfârșitul anului trecut de miliardarul Nicolas Berggruen, în vârstă de 57 de ani.

De asemenea, celebrul actor se pare că s-a despărțit de  Christina Sandera. Cei doi nu au mai fost împreună de la începutul lunii decembrie.

Noor Alfallah a fost iubita lui Mick Jagger în 2017, după ce regizorul Brett Ratner le-a făcut cunoștință la o petrecere.

Citește și: