Cuplu neașteptat la Hollywood! Brad Pitt, cucerit de frumoasa actriță Jennifer Lawrence

Cuplu neașteptat la Hollywood! Brad Pitt, cucerit de frumoasa actriță Jennifer Lawrence

Brad Pitt și Jennifer Lawrence sunt doi dintre actorii cei mai îndrăgiți de la Hollywood, iar acum se pare că ei formează un cuplu. Starul din „Domnul și doamna Smith' și actrița din „Jocurile foamei' se pare că au ieșit la mai multe întâlniri nocturne și între ei s-a legat o idilă, potrivit Star Magazine.

 

Publicația susține că Brad este de părere că Jennifer este „femeia visurilor lui', în ciuda diferenței de vârstă dintre ei de 27 de ani.

Citește și: Romina Power și Al Bano, apariție de senzație la un târg de Crăciun. Cei doi artiști se poartă ca niște îndrăgostiți

Jennifer Lawrence s-a despărțit luna trecută de regizorul Darren Aronofsky

Lawrence s-a despărțit luna trecută de regizorul  Darren Aronofsky (48 de ani) după  un an de relație. De când s-a despărțit de Angelina Jolie despre Brad Pitt s-a scris că s-a combinat cu mai multe femei celebre, însă acesta nu a confirmat niciodată zvonurile.

5 coafuri de vedetă

Mai mult, potrivit revistei Star, actorul din „Fight Club' a pus ochii pe actriță de ceva timp și a contactat-o după ce a aflat că aceasta s-a despărțit de regizorul filmului „Lebăda neagră'. El a obținut numărul ei de telefon de la un prieten comun și a ezitata mult până și-a făcut curaj să o sune.

Citește și: