Emoționant! Un cuplu a adoptat un băiat de 12 ani, dar cei doi nu știau cât de mult le va schimba viața!

Emoționant! Un cuplu a adoptat un băiat de 12 ani, dar cei doi nu știau cât de mult le va schimba viața!

După ani în care nu au reușit să aibă un copil, Claudio și Mariela au adoptat un băiat de 12 ani. După o mică perioadă în care acesta a stat la ei, ceva i-a făcut să se răzgândească și să facă ceva uimitor.

Claudio Boccalon și Mariela Rzepeski din Argentina și-au dorit copii, dar nu a fost ușor să întemeieze o familie. După ce s-au căsătorit, au aflat că suferă de infertilitate. Au început testările medicale pentru a-și da seama de ce nu pot concepe un copil. Apoi, au început tratamentele pentru fertilitate. După ce au văzut că nimic nu funcționează, s-au hotărât să adopte, informează hefty.co.

Citește și: Tripletele părăsite la naștere de mamă. Două erau siameze. Incredibil, ce s-a întâmplat după aceea

Cuplu a adoptat un băiat de 12 ani, după 10 ani de așteptare

Nici adopția nu a fost un lucru simplu. După ce au așteptat 10 ani, au aflat că există un băiat pe care-l pot adopta: Julio, care avea 12 ani. Când s-au dus să-l viziteze, au aflat ceva neașteptat: Julio nu era singur la părinți. Avea încă patru frați mai mici. Majoritatea părinților adoptivi nu-l mai doreau pentru că era prea mare. Totuși, Mariela și Claudio s-au 'îndrăgostit' imediat de Julio. Așa au ajuns să adopte un băiat de 12 ani, dar lucrurile nu s-au oprit aici.

Cuplu a adoptat un băiat de 12 ani, dar nu s-a oprit aici

Julio era un copil extrovertit și a început imediat să le pună întrebări și să le povestească despre familia lui. Era clar că își adora frații mai mici. Iar pentru Mariela în special, dragostea lui a fost contagioasă.

'A fost prima dată când m-am simțit ca o mamă. Și dragostea lui Julio pentru frații mai mici ne-a atins inima mie și lui Claudio', și-a adus ea aminte.

Nici Claudio și nici Mariela nu au suportat ideea ca acești copii să fie despărțiți și să meargă la familii diferite. Așa că au luat marea decizie: nu vor adopta doar un băiat, ci pe toți cei 5 copii! Viața lor s-a schimbat peste noapte. Familia lor de două persoane a ajuns la 7 membri. Copiii au fost încântați că au rămas împreună și că au găsit o familie iubitoare.

Cuplu adopta un băiat de 12 ani. Claudio și Mariela i-au adoptat și pe cei 5 frați ai lui Julio Cuplu adopta un băiat de 12 ani. Dar când soții i-au cunoscut pe frații lui Julio, s-au hotărât să îi adopte și pe ei. Claudio și Mariela i-au adoptat și pe cei 5 frați ai lui Julio

 

 

 

 

Citește și:

Sursa foto: https://www.facebook.com/Esdeargentino/posts/1819488854972898:0