Oamenii care au nasul prea lung

Conform unor studii realizate în SUA, în 2013, și publicate în Jurnalul de Chirurgie Craniofacială, cine are un nas mai lung decât majoritatea tinde să fie mai ambițios și este un perfecționist cu proiectele care îl pasionează. De obicei, aceste persoane pun cariera și preferințele lor înaintea vieții de familie.

Persoanele cu nasul ascuțit

Cu toții cunoaștem pe cineva care are nasul lung, ascuțit spre vârf și îndreptat în sus. Se pare că aceste persoane nu sunt doar ambițioase, dar sunt și buni manageri, capabili să investească banii și bugetele de care dispun pentru a obține profit.

Ce spune fața prelungă despre tine

Dacă ai fața ovală și prelungă, se pare că ești mai inteligentă decât majoritatea din jurul tău. Conform unui studiu din 2014, la care au participat 140 de tineri, persoanele cu fața alungită au făcut dovada unui spirit viu și întreprinzător, pe când cei care aveau pomeții înguști s-au dovedit mai sentimentali, iar cei cu fețele de formă pătrată, mai puțin sensibili la emoții și mai practici.

Forma ochilor printre trăsăturile fizice adesea legate de personalitate

Persoanele cu ochii foarte mari și foarte expresivi, ”cât farfuriile” cum ne place nouă românilor să spunem, își exprimă emoțiile foarte ușor, sunt foarte atente la detalii și foarte prudente. Pe de altă parte, aceste persoane sunt sociabile și lipsite de prejudecăți.

Persoanele cu ochii depărtați, la o distanță puțin mai mare unul de altul decât în mod normal, sunt un soi aparte de introvertiți, care critică totul, sunt perfecționiști și au diverse manii care enervează pe cei din jur.

Persoanele care au ochii foarte apropiați de rădăcina nasului sunt mai sensibili, mai altruiști și mult mai atenți cu cei din jur și cu sentimentele lor.

Cum te trădează forma specială a buzelor

Sunt persoane care au buzele foarte groase și nu mă refer la persoanele de culoare, pentru care aceasta este o trăsătură comună. Printre albi, se întâmplă mai rar să aibă buzele așa de cărnoase și pline, dar acest lucru se pare că ascunde trăsături de personalitate foarte plăcute. Se crede despre aceste persoane că sunt generoase, că au emoții puternice și își arată cu adevărat sentimentele atunci când iubesc.

Cei care au buzele foarte subțiri, aproape ca niște linii ondulate, se pare că sunt firi mai drastice, severe, ambițioase și singuratice. Nu au încredere în cei din jur și nu pun preț pe relațiile de prietenie.

O caracteristică specială a degetelor

Se întâmplă rar ca degetul inelar să fie mai lung decât degetul arătător. Aceasta face parte din trăsăturile fizice speciale, iar cine are o asemenea caracteristică se spune că este o persoană deschisă, volubilă, atrăgătoare, dar atrasă de situațiile riscante și de aventuri.

sursa foto: Shutterstock