Cum te ajută deodorantul solid în rutina zilnică de îngrijire

Cum te ajută deodorantul solid în rutina zilnică de îngrijire

Suntem nedespărțite de deodorantul solid care ne apără de petele inestetice de transpirație. Dar el poate avea numeroase alte întrebuințări și îl poți folosi în ritualul tău zilnic de înfrumusețare nu numai la subraț.

 

Aplică deodorantul solid pe picioare

În sezonul rece, stăm ore întregi încălțate în cizme și ghete, cu șosete sau dresuri mai groase. Picioarele nu se simt prea bine și transpiră adesea, iar mirosul greu se impregnează în încălțăminte. Ține minte să aplici deodorant și pe picioare dimineața, înainte de a te încălța. Picioarele tale vor transpira mai puțin!

Calmează iritațiile după epilare

Un deodorant solid de calitate poate atenua usturimea după ce te epilezi cu lama pe picioare sau la subraț. Așa că nu ezita să îl folosești pe toată lungimea picioarelor, dacă ai o piele care se irită ușor.

Folosește deodorantul până și în cele mai delicate zone

Zona inghinală sau zona de sub sâni sunt mai bine protejate de transpirație și iritații, dacă folosești aici un strat foarte fin de deodorant solid. Îmbrăcată în haine groase și călduroase, pielea nu mai respiră în voie și transpiri, poate, la fel de des ca vara, astfel că o protecție în plus contează!

Dacă ți se umezesc palmele ușor

În cazul în care ești o fire emotivă și, când ai o ședință sau o întâlnire importantă, știi că ți se umezesc palmele abundent, aplică rapid puțin deodorant solid. Mâinile tale vor fi parfumate și uscate, o plăcere pentru un bărbat care este dornic să facă cunoștință cu tine…

Lasă deodorantul solid deschis în șifonier

Peste iarnă, aerisim mai rar, iar hainele groase stau înghesuite în dulapuri. Nu este de mirare dacă se instalează un iz mai puțin plăcut. Dar poți pune un tub deschis cu deodorantul solid preferat și acesta va răspândi parfumul lui suav printre haine mult mai bine decât un odorizant de cameră.

sursa foto: 123rf.com