Cum și-a poreclit Cabral soția. Râzi în hohote când auzi cum o alintă pe Andreea

Cum și-a poreclit Cabral soția. Râzi în hohote când auzi cum o alintă pe Andreea

Andreea Ibacka și Cabral vor deveni în curând părinți, frumoasa blondă fiind însărcinată în 36 de săptămâni. Actrița ca aduce pe lume, în câteva zile, primul ei copil, o fetiță, iar cei doi recunosc că au ales cu greu numele micuței.

 

Cabral a dezvăluit că lui și Andreei le-a fost foarte greu să decidă ce nume să-i pună viitorului membru al familiei, însă au primit un mare ajutor din parte lui Inoke, fata mai mare a lui Cabral din prima căsătorie cu Luana Ibacka. Mai mult, celebrul prezentator Pro TV a dezvăluit că Andreea are schimbări bruște de dispoziție din cauza hormonilor, fapt pentru care i-a pus o poreclă amuzantă.

 

„Andreea se simte bine, îi spunem Șerifa, pentru că are o deplasare din asta așa.. Când apare nu știi dacă vrea să te ia în brațe sau să te împuște. Este bine. Ne-am tot gândit atâtea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi-finalitate.  Ne-a propus Inoke, prima mea fiică, varianta asta de nume și cred că suntem aproape să o adoptăm. Nu pot să spun care este numele. Nu este secret, dar încă nu ne-am hotărât și iar scot ceva pe gură, iar o ia toată lumea razna. Așa că rămânem la nume de cod Petunia. Petunia.. și vom vedea după aceea”, a declarat vedeta pro TV, într-un interviu pentru Viva.

Andreea Ibacka și Cabral vor avea o fetiță

 Andreea Ibacka și Cabral vor deveni părinți  în luna aceasta și au dat vestea, într-un mod cu totul inedit. Andreea a făcut o postare pe pe blogul ei, unde a publicat o imagine cu ea și Cabral, alături de un cărucior și de cățeii lor, care purtau diverse mesaje la gât. Ea a povestit la „Vorbește lumea” că nu au vrut să spună nimic până nu s-au asigurat că sarcina decurge bine.  Andreea și Cabral vor avea o fetiță.

”Am avut emoții. N-am vorbit despre sarcină pentru că am vrut să fim siguri că totul e bine. Doar familia și prietenii apropiați au știut.  Sunt în cinci luni, nu sunt chiar la început. N-am fost de niște săptămâni bune la ecografie, urmează chiar zilele viitoare și atunci îmi va confirma. Nu a fost foarte sigură treaba. Bebe, cu toate că este agitat, nu a vrut să ne spună mai multe despre el, se tot întorcea cu spatele…”, a mărturisit Andreea Ibacka în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

Citește și: