Secretul siluetei frumoasei Nicole Scherzinger. După ce mănâncă un bol mare de paste, face asta cu David Beckham

cum se mentine Nicole Scherzinger

Vedetele sunt oameni ca noi, doar că, din moment ce trăiesc din imaginea lor, sunt un pic mai motivate să țină kilogramele la distanță. Iar secretele lor sunt căutate și citite cu aviditate de către fremeile din întreaga lume, pentru care a-și menține silueta e una dintre cele mai mari provocări.

De la shake-uri cu ardei iute sau piper până la regimul fără zahăr și carbohidrați sau postul intermitent, toate aceste metode sunt încercate de femei de peste tot, care speră într-o minune.

Nicole Scherzinger, una dintre cele mai admirate femei și la cei 40 de ani ai săi, are însă o rețetă simplă pentru a-și păstra talia trasă prin inel. Și de obicei rețetele simple, nu prea fanteziste, sunt și cele care funcționează. Nicole nu mănâncă după ora 7 seara.

'Încerc să nu mănânc după ora 7 seara. Cei mai mulți oameni exagerează atunci când mănâncă noaptea, așa că nu risc', a explicat ea.

Însă Nicole nu are o dietă strictă. Nu se privează de lucrurile care îi plac, așa cum ar fi, de exemplu, un bol plin cu paste și brânză. Însă după așa o tratație, merge la sală, unde se antrenează frenetic.

De altfel, vedeta merge la sală de 4 – 5 ori pe săptămână. Și ca să nu se plictisească, alternează exercițiile la aparate cu yoga. La final merge la masaj cu uleiuri esențiale.

De multe ori se antrenează cu David Beckham la un centru de fitness, acesta având același instructor.

Iar din când în când îi place să participe la maratoane, mai spune ea.

Vezi și Tania Budi 50 de ani, dar arată ca o fetișcană. Uite care e secretul ei | GALERIE FOTO

Citește și: