Și fiecare dintre cei doi își caută calea de a se împăca cu sine, își caută într-un fel sau altul consolarea. Justin, producător de film, a găsit-o printre căței.

În prima sa postare de pe Instagram de la anunțarea divorțului, Justin apare într-un instantaneu cu doi cățeluși în mâini. Fostul soț al lui Jennifer Aniston a ales să-și caute liniștea la un adăpost de câini și pisici din Austin, Texas.

În fotografia adorabilă, Justin, puțin trist, înduioșat, cu latura sensibilă la vedere, ține în mâini doi pui de pitbul. ”Vă recomand din suflet să să vă lăsați mușcați de un pui de pitbul care nici măcar nu are încă dinți”, le scrie Justin, în vârstă de 46 de ani, fanilor săi.

”Aceștia doi nu sunt pregătiți încă să plece (pentru că sunt prea mici – n. red.), dar când vor fi, să veniți să îi luați”, le mai scrie el prietenilor virtuali.

Nu e prima oară când Justin, un mare iubitor de câini, vizitează un adăpost de animale și fotografiază plin de sensibilitate patrupedele. Pe contul său sunt nenumărate fotografii cu câini ce au avut nenorocul să ajungă în stradă.

Și pe același cont de socializare poate fi văzută și o ultimă fotografie cu Jennifer Aniston, făcută în august, anul trecut. Instantaneul parcă anunța ruptura. Justin are privirea gânditoare și pare să fie departe, din punct de vedere emoțional, de soția sa, chiar dacă aceasta îl sărută.

?…❤️✌️

A post shared by @ justintheroux on

Justin și Jennifer au anunțat recent că s-au separat încă de la sfârșitul anului trecut. Au avut o ultimă încercare de a face relația să funcționeze, în vacanță cu încă un cuplu, dar lucrurile nu au mers în direcția dorită.

Motivul despărțirii e știut doar de ei, însă tabloidele scriu că Justin dorea ca el și Jen să se mute la New York, în timp ce actrița din ”Friends” iubea traiul în Los Angeles.

Foto: Instagram

Vezi și Jennifer Aniston a vorbit despre împăcarea cu Brad Pitt! Primele declarații ale artistei după ce a anunțat că divorțează

Citește și: