Cum salvezi blugii care au intrat la apă!

Cum salvezi blugii care au intrat la apă!

Urzeala blugilor este făcută din fire de bumbac și de in și, oricât de bună ar fi, se întâmplă să intre la apă la primele spălări, mai ales dacă îi speli la mașină. Dar există o soluție să salvezi blugii care au intrat la apă și să îi aduci la lungimea pe care au avut-o inițial.

 

Nu este deloc complicat să salvezi blugii care au intrat la apă, după ce i-ai spălat la mașină. Trebuie doar să îi ții la înmuiat în apă caldă cu șampon și balsam, așa cum vezi în clipul nostru. Și mai sunt câteva mici secrete pe care ți le voi da mai jos.

Blugii care au intrat la apă. Cum trebuie călcați

După ce s-au înmuiat bine blugii cu balsam și șampon, stoarce-i bine și rulează-i strâns într-un prosop. Balsamul are rolul de a relaxa fibrele și este indicat să tragi de material cât poți de mult, să se întindă.

De asemenea, când îi calci, trebuie să fie puțin umezi, să se intindă bine urzeala, și să îi calci doar pe lungime. Astfel, vei recupera cei unul sau doi centimetri cât au intrat la apă și vor ajunge iar la lungimea inițială blugii care au intrat la apă.

foto: 123rf.com

imagine: Libertatea pentru femei