Cum să îți faci singură un spray pentru păr lucios și mătăsos

Cum să îți faci singură un spray pentru păr lucios și mătăsos

Multe produse cosmetice pentru îngrijirea părului pot fi înlocuite cu soluții simple, din produse naturale, la fel de eficiente, dar mult mai ieftine. În plus, sunt și ușor de tolerat de către organism. Iar între ele se înscrie și sprayul pentru păr lucios pe care îl poți face singură.

 

Iată câteva uleiuri esențiale care te ajută să obții un păr lucios și iarna, cu irizații discrete luminoase, ca și cum ar fi bătut de soare. În plus, dacă folosești acest spray în mod regulat, părul tău va deveni mai mătăsos.

Spray pentru un păr lucios. Iată ce ingrediente sunt necesare

  • 2 ceșcuțe de apă
  • Suc proaspăt stors de la 2 lămâi
  • 2 lingurițe de ulei de migdale
  • 10 picături de ulei esențial de musețel

Combină toate aceste ingrediente într-un recipient cu pulverizator, pe care l-ai spălat bine înainte. Agită puțin recipientul să se omogenizeze uleiurile cu apa și sucul de lămâie și apoi folosește acest spray pe păr, fie că este umed sau uscat.

Pentru un plus de luciu

Dacă părul tău este mătuit și uscat și ai nevoie de un plus de luciu, poți adăuga în acest spray 15 picături de glicerină vegetală.

Folosește sprayul pentru un păr lucios zilnic și acoperă întreaga suprafață a părului. Niciunul dintre aceste ingrediente nu lezează pielea și nu atacă firul de păr, din contră îl fac mai mătăsos și mai ușor de pieptănat. În plus, aspectul lui fin și lucios arată ca și cum tocmai ai ieșit de la coafor.