Cum să atragi sănătate și belșug pentru 2019

Cum să atragi sănătate

Cum să atragi sănătate și belșug pentru 2019? Dacă vrei să ai parte de un an plin de sănătate și de belșug, poți să ții cont de obiceiurile superstițioase.

Cumpăna dintre ani e un moment încărcat de magie. Iar oamenii au găsit, în timp, diverse metode pentru a-i amplifica puterea. Pentru ca, în 2019, să ai parte numai de întâmplări fericite, ține cont de credințele străbunilor!

Semne bune, de belșug…

-Ai grijă ca momentul trecerii în 2019 să te prindă cu bani! Ideal ar fi să ții o bancnotă mare într-o mână și palma omului drag în cealaltă, ca să ai un an îmbelșugat și plin de iubire. Dacă poți, ține și o cupă cu șampanie, ca să ai parte și de veselie.
-Termină cu dereticatul până în Ajunul Anului Nou. Dacă speli de Sfântul Vasile, riști să ai parte de pagube.
-De pe masa de Revelion nu trebuie să lipseacă strugurii și smochinele. Acestea sunt simbolul belșugului și al vieții împlinite.

-Ca să nu duci lipsă de nimic în anul următor, nu lua și nu da cu împrumut nimic, mai ales bani sau sare, în prima zi a Anului Nou. Și nu uita să-ți achiți toate datoriile până în ultima zi a anului!
-Trebuie să faci în așa fel încât nimic să nu iasă din casă pe 1 ianuarie, nici măcar gunoiul! Nu ai voie nici să mături. Altminteri, alungi belșugul și sporul casei. Dacă trebuie să oferi cuiva un cadou pe 1 ianuarie, pune-l undeva, în afara casei, din ajun (în mașină de exemplu), pentru a nu fi nevoită să-l scoți din casă.
-Pentru noroc garantat în anul următor, scurge ultimele picături dintr-o sticlă la tine în pahar.

Cum să atragi sănătate

-Aruncă prin casă un snop de spice de Anul Nou, apoi adună-le și pune-le la păstrare, căci sunt bune de leac.
-Dansează afară, în aer liber, în jurul unui copac și vei fi sănătoasă tun în anul următor. În plus, vei avea noroc în dragoste și la bani.
-Împodobește pomul de Crăciun și cu câteva conuri de brad, pentru a atrage sănătate și viață lungă în casa ta.
-Pune la ușa casei o coroniță de brad împodobită, ca să aduci la tine toate energiile binefăcătoare, norocul, belșugul și, mai ales, sănătatea.
-Dacă vrei să rămâi însărcinată, pune în brad două figurine berze.

Sursa foto: Shutterstock