Cum s-au îmbrăcat Prinţul Harry şi Meghan Markle la recepţia de la Frogmore House. Ce s-a întâmplat la petrecerea mirilor

Cum s-au îmbrăcat Prinţul Harry şi Meghan Markle la recepţia de la Frogmore House. Ce s-a întâmplat la petrecerea mirilor

Meghan Markle a atras atenția tuturor cu eleganța și ținutele ei pe care le-a purtat sâmbătă la nunta ei cu prințul Harry, ce a avut loc sâmbătă, 19 mai, la castelul Windsor.

Actrița americană și-a făcut apariția  la ceremonia de la Capela St. George de la castelul Windsor, într-o rochie albă superbă din crep de mătase semnată de designerul Clare Waight Keller de la  Casa Givenchy, extrem de simplă și de elegantă.

Citește și: Prințesă Charlotte, moment adorabil la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ce a făcut micuța

Meghan a purtat seara o rochie creată de Stella McCartney

Însă, pentru petrecerea organizată de tatălui prințului Harry, prințul Charles,  la Frogmore House, ducesa de Sussex și-a schimbat rochia de mireasă, cu una la fel de elegantă, semnată de celebra Stella McCartney, Meghan fiind extrem de apreciată pentru simplitatea și bunul gust de care a dat dovadă.

La petrecere, Markle a purtat pantofii  Aquazzura, din satin, cu talpa de culoarea baby blue, iar potrivit Daily Mail, mireasa a purtat pe mâna dreaptă,  un inel care i-a aparţinut mamei lui Harry, Prinţesa Diana.

Citește și: Nunta regală 2018. Meghan Markle, superbă în rochia de mireasă. Ce i-a șoptit la ureche prințul Harry când a văzut-o la altar. Imagini de colecție

Elton John a cântat la petrecere

În ceea ce-l priveşte pe Harry, acesta a renunţat la Cavaleriei Regale și a purtat un costum negru.Prinţul Harry şi Meghan Markle au ajuns la recepţia de la Frogomore House într-un Jaguar E-Type Concept Zero electric, fabricat iniţial în anul 1968.

Prințul William și Meghan Markle au ținut câte un discurs

La petrecerea organizată de prințul Charles a cântat celebrul Sir Elton John, iar ducele de Cornwall i-a uimit pe miri cu un spectaculos show de artificii. La recepție, prințul William a ținut un discurs în calitate de cavaler de onoare, dar a luat cuvântul și Meghan care a mulțumit familiei regale pentru că au acceptat-o.

De întreținerea atmosferei s-a ocupat și Dj-ul preferat al lui Harry, DJ Sam Totolee, care a fost prezent și la nunta Pippei Middleton.

Prințul Charles a pus la dispoziția invitațiilor o cină realizată din alimente și produse organice, dar din meniu nu au lipsit nici bomboanele și burgerii. De asemenea, la miezul nopții, invitații au primit un cocktail, intitulat „Când Harry o întâlnește pe Meghan,  cu ghimbir și rom, aluzie la părul roșcat al mirelui.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a avut loc sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St. George de la Castelul Windsor, nunta celor doi cel mai așteptat eveniment monden al anului, fiind urmărit de milioane de oameni din întreaga lume.

Foto: ©Alpha Press/Hepta, EPA

Citește și: