De 22 de ani sunt împreună. Dar știi cum s-au cunoscut Michael Douglas și Catherine Zeta Jones? Actorul era să-și rateze din start șansa, din cauza unei replici nepotrivite

Cum s-au cunoscut Michael Douglas si Catherine Zeta Jones

Zilele trecute, Michael Douglas și Catherine Zeta Jones au sărbătorit 22 de ani de când sunt împreună, un prilej excelent de a povesti cum s-au cunoscut. Iar actorul, deși o plăcea pe Zeta-Jones, a fost la un pas de a-și rata șansa încă de la început.

S-au cunoscut la un festival de film, în 1996. În acea vreme, Michael Douglas își promova filmul 'A perfect murder', iar Catherine Zeta Jones, 'The mask of Zorro'. Actriței i s-a spus că Douglas ar vrea să o cunoască. 'Eram puțin emoționată, pentru că nu știam de ce vrea să mă întâlnească', admite Zeta Jones.

Numai că exact în aceeași seară s-a întâmplat ca Michael Douglas să treacă pe lângă actriță fără să reacționeze în vreun fel, moment în care Zeta Jones n-a mai știut ce să gândească A fost ușor dezamăgită, admite ea.

'Voi fi tatăl copiilor tăi!'

În cele din urmă, le-au făcut cunoștință doi prieteni comuni, Antonio Banderas și Melanie Griffith, la o cină privată, tot în timpul festivalului.

Douglas a fost cel care a întrebat-o dacă poate sta lângă ea. Însă a urmat o nouiă gafă. După jumătate de oră de conversație, Douglas a spus: 'Știi, voi fi tatăl copiilor tăi!'. În următorul moment, a venit și replica actriței: 'Știi, am auzit destule despre tine și cred că e momentul să spun noapte bună'.

Pe bună dreptate, actorul a crezut că și-a ratat șansa cu Zeta Jones. I-a trimis flori, scuze și, încet-încet, peste nouă luni, și-au dat seama că vorbeau foarte des și se simțeau foarte bine împreună. Acela a fost momentul în care au decis să fie împreună.

Cererea în căsătorie a venit în 1999, la o lună după ce Zeta Jones rămăsese însărcinată, moment din care totul e istorie. Deși au avut problemele lor, iată că au reușit să treacă peste ele și să-și continue împreună drumul.

Foto: Hepta

Vezi și Michael Douglas, despre cele mai fericite momente din viața sa. Cum e să crești în umbra unui actor precum tatăl său, Kirk Douglas

Citește și: