Cum s-a schimbat Samantha Fox de-a lungul anilor, cântăreața sex-simbol a anilor 80|GALERIE FOTO

Cum s-a schimbat Samantha Fox de-a lungul anilor, cântăreața sex-simbol a anilor 80|GALERIE FOTO

În anii 80 exista un trio de femei frumoase, ale căror hituri nu lipseau de la nicio petrecere: Sabrina, Sandra și Samantha Fox. Anii au trecut bine măcar pentru o parte dintre ele. Samantha Fox, de exemplu, a ajuns la vârsta de 51 de ani și în continuare este o femeie care poate întoarce priviri. Și cu siguranță are ce povesti. 

Artista, lansată de un tabloid, unde poza ca ”fata de la pagina 3”, a ajuns celebră încă de la 16 ani, inițial grație bustului generos. De altfel, l-a și asigurat pentru o suma mare pentru acea vreme: jumătate de milion de dolari.

Abia apoi a devenit cunoscută lumii întregi în postura de cântăreață, cu hituri precum ”Touch me”.

În prezent, odată apuși anii de glorie, cântăreața reușește însă să se mențină în lumina reflectoarelor. Săptămâna aceasta, vedeta își publică autobiografia, din care a povestit câte ceva presei. Samantha Fox a detaliat recent un episod de pe vremea când președinte în SUA era George Bush senior, când Statele Unite erau în plin război al drogurilor cu țări precum Columbia.

Cât a primit pentru a cânta la un majorat în Columbia

În acea vreme, niciun star internațional nu mergea să cânte acolo, însă Samantha a făcut-o. A ajuns pe aeroport și 10.000 de oameni o așteptau. ”Erau așa de fericiți!”, își amintește ea.

Artista își amintește că, pe lângă concertele programate, care făceau parte dintr-un turneu în America Latină, a cântat inclusiv la petrecerea de majorat a odraslei unui bogătaș. ”Ma simțeam ca membrii trupei Beatles”, își amintește ea.

”Contractul” pentru a cânta la petrecerea privată s-a făcut pe loc: tatăl sărbătoritului a venit cu teancul de bani, 50.000 de dolari, o sumă măgulitoare pentru orice artist nu doar pentru acea vreme.

Dacă la acel moment nu s-a gândit decât că clientul său e un bogătaș, acum, la ani distanță, realizează că avea de-a face cu un lider al unui cartel de droguri important și că lucrurile puteau lua orice întorsătură.

A urmat concertul privat, eveniment păzit de pe margine de oameni înarmați cu puști automate.

”Nu știam dacă să râd sau să plâng”

Artista a povestit recent și despre un concert susținut în New Delhi, India, unde își amintește că publicul avea un mod foarte ciudat de a-și arăta entuziasmul: ridicând bluzele, tricourile sau cămășile și expunându-și burta. Samantha Fox își amintește că încerca să-și aducă aminte versurile și, la vederea unui astfel de tablou nu știa dacă să plângă sau să râdă.

Fotografii: Instagram

Citește și despre Destinul tragic al simpaticei Samantha din celebrul serial „Ce vrăji a mai făcut nevasta mea”

Citește și:

Loading...