Cum s-a schimbat limbajul corporal al prințului Harry și al lui Meghan Markle, de când ea a rămas însărcinată

limbaj corporal Harry și Meghan

Meghan Markle și prințul Harry întotdeauna și-au afișat dragostea în public, dar de când ducesa de Sussex a rămas gravidă, dovezile afișate sunt și mai fățișe.

Dacă până la anunțarea faptului că vor avea un moștenitor se țineau sau nu de mâini, eticheta nefiind în favoarea unui astfel de gest, de când Palatul Kensington a făcut anunțul pe Twitter, cei doi au ignorat cu bună știință regulile de conduită agreate la Curte. Tot timpul s-au ținut de mână și au fost surprinși adesea mângâindu-se unul pe altul pe spate, un semn nu doar de prietenie, cât de tandrețe, iubire, susținere.

Potrivit unui expert, limbajul corporal în cazul amândorura e complet schimbat. Prințul Harry merge cu un pas înaintea ei, părând că vrea să o protejeze, să fie o barieră între ea și ceilalți. La fel și la întâlnirea cu alte persoane, e cu un pas înainte. Adesea are și un braț protector în jurul toracelui ei.

Iar după cum mai observă expertul în limbaj corporal Lisa Mitchell, Meghan are mai nou ambele mâini pe soțul ei, ceea ce arată că se simt într-adevăr conectați unul cu celălalt. Cu o mână își ține soțul de mână, iar pe cealală o ține deasupra, apucându-și soțul de braț.

Vezi și Cum a aflat tatăl lui Meghan Markle că va fi bunic. Iată și reacția lui

Citește și:

 

Loading...