Dacă până la anunțarea faptului că vor avea un moștenitor se țineau sau nu de mâini, eticheta nefiind în favoarea unui astfel de gest, de când Palatul Kensington a făcut anunțul pe Twitter, cei doi au ignorat cu bună știință regulile de conduită agreate la Curte. Tot timpul s-au ținut de mână și au fost surprinși adesea mângâindu-se unul pe altul pe spate, un semn nu doar de prietenie, cât de tandrețe, iubire, susținere.

Potrivit unui expert, limbajul corporal în cazul amândorura e complet schimbat. Prințul Harry merge cu un pas înaintea ei, părând că vrea să o protejeze, să fie o barieră între ea și ceilalți. La fel și la întâlnirea cu alte persoane, e cu un pas înainte. Adesea are și un braț protector în jurul toracelui ei.

Regina le-a interzis prințului Harry și lui Meghan Markle să folosească titulatura de Sussex RoyalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Iar după cum mai observă expertul în limbaj corporal Lisa Mitchell, Meghan are mai nou ambele mâini pe soțul ei, ceea ce arată că se simt într-adevăr conectați unul cu celălalt. Cu o mână își ține soțul de mână, iar pe cealală o ține deasupra, apucându-și soțul de braț.

Vezi și Cum a aflat tatăl lui Meghan Markle că va fi bunic. Iată și reacția lui

Citește și: