Cum a reușit Janet Jackson să slăbească 30 de kilograme. Iată ce mănâncă în fiecare zi

Cum a reușit Janet Jackson să slăbească 30 de kilograme. Iată ce mănâncă în fiecare zi

Janet Jackson atrage admirația tuturor femeilor. Își revine spectaculos după divorțul urât de omul de afaceri, Wissam Al Mana, și și-a recăpătat silueta. A  a slăbit 30 de kilograme de când a născut, în doar șase luni, iar acum a dezvăluit cum a reușit.

 

Janet s-a îngrășat enorm în timpul sarcinii, ea devenind mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani, chiar în primele zile ale lunii ianuarie, anul acesta. Deși părea mai fericită ca niciodată, în scurt timp, diva a anunțat că divorțează de soțul ei musulman, Wissam Al Mana. Aceasta și-a recăpătat recent silueta care a consacrat-o și afișează o siluetă de invidiat. Antrenoarea ei de fitness, celebra Paulette Sybliss,  a dezvăluit pentru US Weekly, cum a reușit să slăbească așa mult, într-un timp așa de scurt.

Aceasta a precizat că a început să lucreze cu Janet la scurt timp după ce a născut, iar artista a dat dovadă de o ambiție de invidiat, antrenând-o de patru ori pe săptămână câte 45 de minute.

Citește și: Te-ai uitat la 'Suleyman Magnificul'? Iată cum arată sultana Hürrem acum și cine i-a cucerit inima, în viața reală

Janet a dat dovadă de foarte multă ambiție

Este foarte puternică și rezistentă. La fiecare antrenament a dat 100% din ce poate și antrenamentele chiar erau foarte grele și intense. Am fost uimită. Se concentrează total asupra a ceea ce are de făcut', a spus Paulette.

Aceasta a dezvăluit că a contat foarte mult și alimentația, iar regula esențială este să consume foarte multă apă. De asemenea,  Janet ia zilnic multivitamine, în special vitamina C și lăptișor de matcă Royal Jelly. Şedinţele de gimnastică au loc de patru ori pe săptămână, câte 45 de minute de efort foarte intens, în special alergări şi ridicări de greutăţi, foarte rar a lucrat la aparate.

Citește și: Vă mai amintiți de Kelly din „Familia Bundy'? Actrița trece prin clipe cumplite din cauza cancerului. A fost nevoită să ia o decizie drastică

Consumă multe goji

Când faci exerciţii fizice, alimentaţia este un factor cheie. Nu poţi slăbi, dacă mănânci orice. Alimentația înseamnă 80% într-o dietă. Nu te poți antrena și să ai o dietă incorectă. Janet mănâncă 45% rpoteine, 35% grăsimi sănătoase, care sunt importante pentru corp, precum linte, fasole, în cantități mici batoane cu brânză, quinoa, carne albă și pește', spune antrenoarea.
De asemenea, cântăreaţa a consumat pe post de gustări  goji, fructe sărace în grăsimi şi bogate în antioxidanţi, care au un rol foarte important în detoxifiere.„ Janet consumă goji pentru că sunt un snack excelent , fiind sărace în grăsimi și un foarte bun detoxifiant. Sunt sărace în carbohidrați și nu au zahăr', a mai spus ea.

Scopul meu principal este să arăt bine și să fiu în formă pentru noul meu turneu', a declarat Janet.

Citește și: